EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

04:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'exitós espectacle sensual i irreverent de 'The Hole' arriba el juliol a Benidorm

07 juny 2017
El exitoso espectáculo sensual e irreverente de ‘The Hole’ llega en julio a Benidorm

Del 12 al 19 hi haurà funcions diàries en l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera

Les entrades estan ja a la venda des de 25 euros i l'aforament se situa entorn del miler d'espectadors

Després de superar el milió i mig d'espectadors a Espanya i en les principals capitals europees i llatinoamericanes, l'exitós espectacle sensual i irreverent de 'The Hole' arriba el juliol a Benidorm, i més concretament a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. Així ho han anunciat este dimecres l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i el regidor de Festivals i Esdeveniments, José Ramón González de Zárate, en una roda de premsa al costat del coordinador de la gira, Carlos Alexandre, i a Toni Vallés, que encarna un dels personatges principals del xou.

La gira d'este xou creat a tres bandes per Letsgo, Yllana i Paco León estarà durant una setmana en la ciutat, del 12 al 19 de juliol, amb una funció diària a les 22.30 hores i amb un aforament aproximat de mil persones.

El regidor d'Esdeveniments ha assegurat que "tenim la sort de tenir este espectacle fresc i amb molt humor" a la ciutat en el qual el teatre es combina amb la música en viu, amb números de circ i amb l'humor. De Zárate ha convidat a residents i ciutadans d'altres localitats de la província a aprofitar l'oportunitat de vore un xou d'este nivell "sense haver de desplaçar-se a les grans capitals", i s'ha mostrat convençut que "serà un rotund èxit".

El responsable de la gira ha afirmat que des de fa temps es volia estar a Benidorm amb este espectacle que és "una producció totalment espanyola" i que "des del 2011 està de gira sense parar". Entre els prop de 20 artistes que estaran en l'escenari estarà la mestra de cerimònies, l'actriu Cristina Medida, que forma part del repartiment de la sèrie televisiva 'Aquí no hay quien viva', i a la qual el paper li va com a anell al dit per la seua condició de "boja irreverent".

Alexander ha destacat la complexitat i dimensions d'este espectacle, que requerix "dos dies de muntatge" i que a l'estil d'un xou de carpa a l'aire lliure disposarà a bona part del públic al voltant taules en les quals poder prendre alguna cosa, completant així l'experiència.

Les entrades ja s'han posat a la venda en www.theholeshow.com a partir de 25 euros.

Al marge de traslladar tots els detalls de l'arribada de la gira de The Hole a Benidorm, el regidor d'Esdeveniments ha incidit l'aposta municipal per dur musicals a la ciutat. Així, ha explicat "durant l'hivern hem intentat portar musicals, però les grans capitals i els grans teatres tenen molta més força". No obstant açò, ha avançat que "per a l'any que ve tindrem sorpreses i els nostres veïns no tindran la necessitat de desplaçar-se a grans ciutats per a vore musicals".

Argument de 'The Hole'

L'actor Toni Vallés, que interpreta al personatge de Almon, ha sigut l'encarregat de relatar l'argument de 'The Hole', "una mansió molt gran, amb molts racons i convidats que donen a conéixer i demostrar els seus dots i habilitats". "Tenim –ha detallat- trapecistas, funambulistes, contorsionistes, un quartet a cappella, unes super nenes, molta música en directe, i uns monòlegs increïbles que expliquen qui és la nova parella de la mestra de cerimònies".

Caracteritzat com a Almon ha advertit el públic que "El Forat enganxa" i que amb este espectacle "venim a posar Benidorm cap per avall".