EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:21 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament crea una pista multiesportiva als camps de futbol Antonio López

07 juny 2017
El Ayuntamiento crea una pista multideporte en los campos de fútbol Antonio López

L'Ajuntament ha millorat l'oferta esportiva i lúdica del Racó de l'Oix amb la creació d'una nova pista multiesportiva al costat dels camps de futbol Antonio López. Esta pista és de les mateixes característiques que l'habilitada a l'inici d'any en el Parc de l'Aigüera: 24 per 12 metres i una configuració que permet la pràctica de futbol sala i bàsquet.

Fins a les instal·lacions d'estos camps s'ha desplaçat hui el nou edil d'Esports, Arturo Cabrillo, qui a més de comprovar com ha quedat esta pista esportiva ha abordat possibles noves actuacions en la zona al costat de la seua antecessora, la regidora Ana Pellicer, i el responsable d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate.

Cabrillo ha explicat que es tracta d'una pista de formigó i pedra natural, dotada de porteries i canastres antivandàliques, i amb un clos exterior de fusta tractada.

Sobre noves infraestructures, els tres regidors de govern han avançat que els tècnics estudiaran la viabilitat d'instal·lar aparells bio saludables i una pista de petanca en l'espai que queda lliure al costat de la nova pista multi esport.

D'altra banda, Pellicer ha recordat que en els últims mesos s'han realitzat diverses actuacions en els camps Antonio López, incloses en el pla de millora de les instal·lacions esportives. Entre eixes millores està el reforç de la seguretat en estos camps de futbol, "utilitzats sobretot per xiquets i menors".

Els trams de muralleta de les bandes i Córner dels camps i alguns elements com els aspersors han començat a cobrir-se amb coixinets; i esta mateixa setmana s'ha aprovat una despesa per a seguir amb esta actuació.