EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

16:44 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm mostra els seus millors plans a sis experts a generar contingut en vídeo

04 octubre 2019
Benidorm muestra sus mejores planos a seis expertos en generar contenido en vídeo

En els últims anys, el màrqueting de vídeo s'ha apoderat del mercat de la publicitat i s'ha convertit en una de les principals eines per a millorar la notorietat de marca.

Si hi ha un contingut que juga un paper clau en els processos de decisions de compra, són els vídeos. La seua aplicació és bàsica a l'hora de generar compromisos amb els clients, compartir informació del producte i proposar un panorama quant a la generació prèvia d'expectatives.

Els consumidors ja no estan vinculats als seus televisors a casa. Amb pantalles ara disponibles en qualsevol lloc, l'accés al contingut és omnipresent. Així, la quantitat de temps que la gent passa veient contingut de vídeo en línia ha augmentat substancialment en els últims anys.

Sent conscient d'esta realitat, la Fundació Visit Benidorm està duent a terme esta setmana un viatge de cineastes en el qual participen sis experts a generar contingut en vídeo, que han vingut a la Capital de la Costa Blanca acompanyats dels seus moderns equips d'enregistrament i amb la intenció de crear contingut audiovisual d'alta qualitat.

Els també coneguts com a "Filmmakers" participants en esta acció, vénen de Grècia, Itàlia, Països Baixos i Regne Unit i no sols són professionals del vídeo, el fet de compartir les seues creacions en xarxes socials ha permés que es convertisquen també en influenciadors, reunint entre tots més d'un milió seguidors en la popular xarxa social de fotos i vídeos Instagram.

Visit Benidorm ha dissenyat un itinerari a mida per a este grup adaptant-se al calendari de llum, amb la finalitat que puguen generar contingut en vídeo des dels punts i miradors més coneguts de la ciutat, les millors albes i capvespres i per descomptat gravar activitats de gran atractiu com el busseig, una excursió en jeep o un passeig en helicòpter.

Sens dubte, esta suposa una oportunitat per a Benidorm, ja que d'una banda obté una gran quantitat de contingut en vídeo el qual podrà usar en la promoció de la ciutat en els pròxims anys i d'altra banda, els mateixos cineastes donaran difusió d'este contingut a les seues comunitats de seguidors, arribant els millors plànols de Benidorm a una gran quantitat de potencials turistes.