EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:06 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Parc de Foietes de Benidorm, Premi FOPA a l'obra amb millor integració en el seu entorn i major respecte al Medi Ambient

04 octubre 2019
El Parque de Foietes de Benidorm, Premio FOPA a la obra con mejor integración en su entorno y mayor respeto al Medio Ambiente

El Parc de Foietes de Benidorm acaba de ser proclamat com la millor obra mediambiental realitzada a la província d'Alacant.

La construcció d'este parc urbà i el desenvolupament, recuperació, adequació i regeneració mediambiental de l'hàbitat urbà de l'entorn del barranc de Foietes ha merescut el reconeixement de la patronal de l'obra pública de la província d'Alacant, FOPA, en la quinzena edició dels Premis FOPA.

L'Ajuntament de Benidorm ha sigut el promotor d'esta obra que ha executat OHL, SA. L'alcalde, Toni Pérez, ha rebut amb satisfacció la notícia del premi i ha destacat el compromís de l'Ajuntament de Benidorm. "Es tracta —ha assegurat— d'un reconeixement a la nostra aposta per la regeneració urbana practicada sota dos premisses: la de crear espais més habitables per a la ciutadania i fer-ho aconseguint la millor i més respectuosa integració en l'entorn".

El parc de Foietes ja va ser finalista del premi d'enginyeria 'Ciutat i Territori Albert Serratosa', creat pel Col·legi d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de Madrid.

A esta edició concorrien quinze projectes finalitzats durant els anys 2017 i 2018.

El Premi FOPA distingix a aquells organismes i institucions que hagen promogut la realització d'una obra, així com al contractista o contractistes que la desenvolupen, sempre que destaquen per la seua singularitat tècnica, bé d'enginyeria o d'urbanisme i arquitectura, per la seua transcendència econòmica, urbanística i social per al conjunt de la província o per a la ciutat o àrea on se situe. I al mateix temps atorga un guardó diferenciat a l'obra amb millor integració en el seu entorn i amb major respecte al Medi Ambient.

L'IES Platja Flamenca, que ja va guanyar el premi FAD d'Arquitectura enguany, és obra de l'arquitecte Alfredo Payá, s'ha alçat amb el preuat guardó. Esment especial ha correspost a l'obra del Túnel de la Serra Grossa, en la línia 1 del Tram en el tram de Finca Adoc.

Els Premis consistixen en una Escultura de l'artista alacantí José Ma Morán Berrutti i serà entregada en pròximes dates.