EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

02:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una desena de carros participaran en la peregrinació del patró dels llauradors, que partirà a les 10 del matí des de l'avinguda de Bilbao

Benidorm inicia en l'Ermita les festes de Sant Isidre que culminen el diumenge amb una Romeria

16 maig 2024
Benidorm inicia en la Ermita las fiestas de Sant Isidre que culminan el domingo con una Romería

La Comissió de Festes de Sant Isidre va celebrar ahir el dia gran del patró dels llauradors amb una missa i una picadeta per a festers, col·laboradors i veïns en l'Ermita de Sanç. D'esta manera, els veïns de l'Horta van començar a una de les celebracions tradicionals que es desenvolupen enguany en este barri de Benidorm, al costat de les de Sant Antoni, la Mare de Déu del Roser o la Cavalcada de Reis de l'Ermita.

L'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, va participar en la missa en honor a Sant Isidre, que va ser oficiada conjuntament pel rector José Luis Rodes i el sacerdot Jaume Benaloy. Al costat del primer edil també van participar la regidora de Festes, Mariló Cebreros, i altres membres de la Corporació municipal; les reines de les Festes Majors Patronals, Valentina Almodóbar Climent i Laia Zamora Picó; els presidents de la Comissió de Festes Majors Patronals i la Associació de Penyes Verge del Sofratge, Maria Dolores Cano i Jaume Cortés; el president de Sant Isidre, Álvaro Olivar, així com festers d'esta comissió, veïns i representants d'altres entitats festeres de l'Horta.

Les celebracions per Sant Isidre continuaran este dissabte a la vesprada, en la plaça de l'Ermita, amb l'engalanament dels carros que participaran el diumenge en la tradicional Romeria.

Ja el diumenge, tindrà lloc la jornada central de les festes, que s'iniciarà a primera hora amb la recollida i trasllat dels carros fins a l'avinguda de Bilbao. Des d'allí, a les 10 del matí, partirà la Romeria de Sant Isidre, que discorrerà per la platja de Llevant, l'Ametlla de Mar i Severo Ochoa fins al Benidorm Palace, on els participants faran una parada per a reposar forces. A continuació, el pelegrinatge continuarà per Severo Ochoa i la carretera turística de l'Albir, per a finalitzar en l'Ermita de Sanç. Una vegada en l'Ermita, al voltant de les 13 hores, es durà a terme la tradicional subhasta de cànters i hi haurà una barra amb beguda i menjar a preus populars i música en directe per a amenitzar la celebració.