EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

03:27 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Uns 300 alumnes de 18 centres de Benidorm i la província s'han donat cita en esta jornada lúdic-esportiva

La ciutat esportiva Guillermo Amor acull els 24é Jocs Esportius Adaptats que culminen amb el lliurament de medalles i el menjar de germanor

16 maig 2024
La ciudad deportiva Guillermo Amor acoge los 24º Juegos Deportivos Adaptados que culminan con la entrega de medallas y la comida de hermandad

L'Associació de Persones amb Discapacitat de Benidorm i Comarca (Asmibe) ha celebrat hui els seus XXIV Jocs Esportius Adaptats, que han tingut lloc en el camp de gespa artificial de la ciutat esportiva Guillermo Amor. Una jornada en la qual han participat prop de 300 esportistes de diversos centres de la ciutat i la província i que ha culminat passat el migdia amb el lliurament de trofeus i medalles i un multitudinari menjar de germanor.

Un acte al qual han acudit la regidora de Benestar Social, Ángela Zaragozí, i el d'Esports, Javier Jordá, que no han volgut perdre's el lliurament de reconeixements a tots els centres i esportistes participants. Tots dos han estat acompanyats per membres de la corporació local.

En estos Jocs han pres part col·legis, centres d'educació especial, centres ocupacionals i residències de Benidorm, la comarca i la província. Enguany han pres part un total de 18 centres, dels quals nou estan radicats a Benidorm (Asmibe, Tapis, Doble Amor, Llorca Linares, CRIS Benidorm, CEEM Benidorm, CEIP Puig Campana, AFEM Marina Baixa i Centre Terapèutic Spiral).

A ells s'han sumat altres centres de diverses localitats de la província (Centre Les Talaies i col·legi El Secanet de la Vila Joiosa, centre ocupacional Maite Boronat de Calp, centre ocupacional i del Dia Aprosdeco de Dénia, residència la Torreta Asprodis d'Elda, centre de dia Aspadis de Villena, centre ocupacional de Relleu, centre ocupacional APSA de Sant Joan i centre Sant Rafael d'Alacant). Tots ells han vingut amb monitors, acompanyants i col·laboradors.

Els Jocs Esportius Adaptats són uns jocs inclusius amb nombroses proves com a carreres assistides, velocitat, salt de longitud, llançament de pes, petanca, circuit de psicomotricitat, llançament a porteria, canastres de bàsquet, tenis, minigolf, paracaigudes, bitles o jocs d'habilitat entre altres.

Totes les proves han sigut organitzades i coordinades pel TAFAD del Col·legi Lope de Vega, amb uns 30 alumnes que han ajudat i animat als participants i la labor dels quals ha sigut reconeguda amb un trofeu.

Una vegada finalitzada la cerimònia s'ha realitzat un menjar de germanor per a participants, monitors i col·laboradors que ha reunit unes 500 persones en la pista multiesport coberta de la ciutat esportiva.