EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

05:29 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Està situat a l'altura de l'avinguda Xixo i se suma als operatius en Passeig de Colón, Parc d'Elx, Vicente Llorca Alós i Parc de Tamarindes

Benidorm habilita este dissabte un nou mòdul de banys per a donar servic a la platja de Ponent

09 juliol 2021
Nuevos baños en Poniente.
Nuevos baños en Poniente.

Este dissabte, 10 de juliol, entrarà en funcionament un nou mòdul de banys públics habilitat per l'Ajuntament de Benidorm per a donar servici a la platja de Ponent, segons han informat l'edil d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, i la regidora de Platges, Mónica Gómez. Estos banys estan situats en la confluència de les avingudes Armada Espanyola i Xixo, i substituïxen als situats anteriorment en els baixos de l'edifici Los Fernandos.

De Zárate ha indicat que "este nou mòdul, que es retolarà en els pròxims dies, inclou bany accessible per a persones amb diversitat funcional, si bé este estarà operatiu a mitjan setmana vinent una vegada es complete la rampa d'accés des de la via pública".

Igual que la resta de banys públics, que donen servei a les platges estaran oberts cada dia de la setmana de 09.30 a les 20.30 hores.

L'edil de Platges ha assenyalat que "amb este nou mòdul són ja cinc els situats a la platja de Ponent; concretament en el Passeig de Colón, Parc d'Elx, Armada Espanyola amb Xixo, avinguda Vicente Llorca Alós a l'altura de l'Hotel Delfín i Parc de Tamarindes". A més, la platja de Llevant compta amb dos mòduls en el tram final del Racó de l'Oix i al carrer Múrcia al costat del punt de platges accessibles.

Gómez ha indicat que "continuem millorant els servicis que oferim a les nostres platges, que en estos moments estan obertes en horari ampli que va des de les 07.00 fins a les 22.30 hores, permetent així el gaudi dels usuaris i afavorint les labors de neteja intensives que es realitzen durant la nit". En este punt, l'edil ha recordat que "estes labors nocturnes es veuen complementades durant tot el dia amb la neteja manual dels arenals que realitzen operaris de la concessionària de les platges en diferents torns".