EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

04:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La via estarà tancada al trànsit demà i el dimecres encara que hi haurà un itinerari d'eixida i entrada operatiu per a residents

Benidorm finalitza esta setmana la urbanització del carrer Ondulat amb l'asfaltat i senyalització

27 juny 2022
Imagen de la calle Ondulada en Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm finalitzarà esta setmana definitivament la renovació integral de les infraestructures del carrer Ondulat amb la realització de les labors de fresat, asfaltat, pintat i col·locació de la senyalització vertical. Els treballs en este carrer s'han desenvolupat durant els últims mesos, encara que en els últims dies ja s'havia obert al trànsit de manera provisional.
José Ramón González de Zárate, regidor de Mobilitat, ha realitzat una crida als vianants i conductors que circulen per aqueixa zona perquè "tinguen precaució i sàpien que estos treballs són per a acabar amb l'obra esta setmana".

La intervenció, que es va iniciar el mes de febrer, ha comportat la renovació d'infraestructures d'aigua potable i clavegueram, a més de nou asfaltat, ampliació de voreres amb paviment antilliscant i instal·lació de línia elèctrica de mitjana tensió de canalització subterrània.

L'edil ha subratllat que esta obra és "molt important perquè millorarà molt l'accessibilitat i tots els serveis" i ha recordat que abans d'executar-la "hi havia molts problemes amb la pavimentació existent perquè les persones s'esvaraven en dies de pluja a causa del pendent de la via i per això volíem canviar-ho".

Així, des de demà dimarts i durant la jornada del dimecres el carrer Ondulat estarà tancada al trànsit. A més, entre les 06.00 i les 07.00 hores de tots dos dies també estarà tallada la circulació en l'avinguda de l'Aigüera des del carrer Profund fins al carrer Ondulat, per a procedir a l'asfaltat de l'encreuament de l'avinguda amb este últim carrer. L'edil ha explicat que "per a generar les mínimes molèsties possibles, l'asfaltat d'este encreuament es realitzarà a primera hora del matí, restablint-se a les 07.00 hores la circulació en el tram afectat de l'avinguda de l'Aigüera i quedant només restringit el trànsit en el mateix carrer Ondulat".

Pel que respecta a l'accés i eixida dels residents dels carrers Sant Marc i Santa Cristina, s'aniran modulant en funció de l'avanç de l'obra, havent-hi sempre un itinerari d'entrada i eixida operatiu.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file