EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:07 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb tots dos plans es cobrixen tots els segments d'edat

L'Ajuntament contractarà durant un any a 28 persones desocupades amb els programes Empuju i Explus

27 juny 2022
Imágen de Benidorm.

Ocupació registra en Labora les ofertes per a ocupacions d'atenció al client i manteniment d'edificis.

L'Ajuntament de Benidorm contractarà durant dotze mesos a 28 persones desocupades a través dels programes Empuju i Explus, "cobrint així tots els segments d'edat", tal com ha assenyalat la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez. Segons ha informat l'edil, "l'Ajuntament ja ha iniciat tots els tràmits per a realitzar estes contractacions, que arribaran a 13 persones menors de trenta anys i a 15 que superen eixa edat". En tots dos programes, les ocupacions que se sol·liciten estan vinculades a l'atenció al client i al manteniment d'edificis.

Per al desenvolupament dels programes, amb els quals es perseguix "millorar l'ocupabilitat de les persones que manquen d'un treball", l'Ajuntament comptarà amb el suport econòmic de LABORA que aportarà 227.880 euros a l'Explus i 194.487,59 euros per a l'Empuju. Estos recursos arriben des del Fons Social Europeu, en el marc del Programa Operatiu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.

L'aportació global de l'Ajuntament, per part seua, ascendirà a 241.283,09 euros.
Gómez ha detallat que a través del programa Explus es contractarà durant un any com a auxiliars d'informació –codi 44121011- a 7 persones desocupades majors de trenta anys; així com a 8 mantenidors d'edificis –codi 71911012-.

Pel que fa al programa Empuju 2022, al qual l'Ajuntament destina 113.635,84 euros, la intenció és contractar durant dotze mesos a joves desocupats menors de trenta anys que estiguen inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En este cas, es contractarà set jóvens perquè facen funcions d'empleats de l'àrea d'atenció al client –codi 44111018-, i altres sis que prestarà servici com a mantenidors d'edificis –codi 71911012-.

La responsable d'Ocupació i Desenvolupament Local ha informat que "les persones interessades a participar en el procés de selecció de Explus o Empuju hauran d'estar inscrites en les ocupacions anteriorment esmentades i estar inscrits en e l'Espai Labora de Benidorm com a parats". En els pròxims dies, Espai Labora de Benidorm realitzarà un sondeig entre les persones desocupades inscrites en les ocupacions indicades per a tots dos programes. Posteriorment, este organisme enviarà un llistat a l'Ajuntament de Benidorm amb els noms de les persones que participaran en el procés de selecció.

Gómez ha assenyalat que "a pesar que les estadístiques de desocupació indiquen que el percentatge de persones parades a Benidorm és el més baix des de fa més d'una dècada, des de l'Ajuntament continuem desplegant polítiques actives d'ocupació, convençuts que la promoció de l'ocupació és la millor eina per a ajudar a les famílies de Benidorm". Per això, ha precisat, "novament reeditem estos programes i destinem els recursos municipals necessaris per a això".