EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

16:07 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pròxim 16 de juliol la banda benidormera retorna la visita a la seua homòloga alteana en la 'XIX Campanya de Concerts d'Intercanvis'

La Societat Musical La Nova i la Societat Recreativa Musical d'Altea La Vella oferixen un concert a l'auditori Óscar Esplá

27 juny 2022
Imagen de concierto de bandas.

L'auditori Óscar Esplá va acollir en la vesprada d'ahir el concert que van oferir la Societat Musical La Nova de Benidorm i la Societat Recreativa Musical d'Altea La Vella, dins de la 'XIX Campanya de Concerts d'Intercanvis', amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm.

A l'esdeveniment van assistir l'edil de Cultura, Jaime Jesús Pérez, la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, i membres de la corporació municipal, a més d'un nombrós públic que es va donar cita a l'auditori a les 20 hores.

El certamen va començar amb la Societat Recreativa Musical d'Altea La Vella, dirigida per Andrés Colomina i Bernabeu, que va interpretar el pasdoble 'Socarrats i Tramussers', la marxa mora 'Susana', la suite 'Caribbean Concerto' i va finalitzar amb el Pas-Masero 'De Quiroga a Sèneca Autobusos'.

La segona part del programa va ser a càrrec del Societat Musical La Nova de Benidorm, que va interpretar, en primer lloc, el pasdoble 'Música i vins', la suite simfònica 'Alejandro Magno', una selecció denominada 'Santana a Portrait' i va acabar la seua actuació amb la marxa cristiana 'Conquesta Cristiana'. Les peces musicals van estar dirigides per Francisco José Rovira Peretó.

La segona part d'este concert tindrà lloc el pròxim 16 de juliol quan la Societat Musical La Nova retorne la visita a Altea dins d'esta 'Campanya de Concerts d'Intercanvis'.