EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

04:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La mostra, composta per una trentena d'imatges, arriba este divendres als espais d'art urbà Ponent, El Campo, Pont i Hispanitat

'Benidorm Exposa' proposa 'Un passeig per la vida' de la mà del fotògraf Cuco de Frutos

31 maig 2023
Exposición de Cuco Frutos

Després de les 'Invitacions' de José Bravo, el projecte 'Benidorm Exposa' proposa una nova exposició en este cas de la mà del fotògraf Cuco de Frutos que planteja a l'espectador 'Un passeig per la vida'. Es tracta d'una mostra composta "per una trentena de fotografies que es podran vore a partir d'este divendres, 2 de juny, en quatre dels nostres espais d'srt urbà", segons ha avançat hui l'edil de Patrimoni Històric i Cultural en funcions, Ana Pellicer.

'Un passeig per la vida' arriba als espais d'art El Campo, Pont, Hispanitat i Ponent. Justament en este últim està prevista el divendres, a partir de les 11.00 hores, una visita amb l'autor "a la qual convidem a acompanyar-nos a tota persona que vulga conéixer en més profunditat i de boca del mateix Cuco de Frutosel rerefons, context, procés i intencionalitat de les 15 imatges que s'exhibixen en este espai d'art, per a, a partir d'ací, recórrer els altres tres espais expositius".

Pellicer ha explicat que "en esta exposició, descobrirem paisatges i persones que Cuco de Frutos, que està establit a Nova York, ha retratat al llarg dels seus molts i extensos viatges pel món; fotografies, totes elles, que porten el seu segell i estil personal que es reflectix en la forma que té de capturar la llum i en l'ús poc convencional que fa de la matèria reflectora".

La regidora en funcions ha assenyalat que "totes les fotografies de Cuco de Frutos tenen un denominador comú: capten moments quotidians o no reproduïbles, com diu el mateix autor, als quals canvia la perspectiva per a sorprendre l'espectador".

"És, en definitiva, la forma en la qual s'expressa, des del seu particular punt de vista i sempre tenint molt presentes els seus orígens", ha indicat Pellicer.

Tal com ha avançat l'edil, "la de Cuco de Frutos és la primera proposta de l'estiu dins del nostre 'Benidorm Exposa', però no serà l'única". Així, en breus dates altres artistes aterraran en la resta d'espais d'art urbà de Benidorm, que "exposició a exposició avança en la seua consolidació com a gran museu a l'aire lliure, referent per a molts autors que volen que la seua obra s'exhibisca a la nostra ciutat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file