EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

06:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Igualtat recorda el telèfon 016 d'atenció a les víctimes que atén en 52 idiomes

Benidorm condemna l'últim crim masclista ocorregut el cap de setmana a Vitòria

31 maig 2023
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha expressat hui amb una concentració silenciosa la seua condemna davant l'últim crim confirmat per violència de gènere comés el passat cap de setmana a Vitòria. La concentració ha tingut lloc en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, encapçalada per l'alcalde Toni Pérez i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, tots dos en funcions, i també han participat altres membres de la corporació municipal, així com nombrosos veïns que s'han sumat a l'acte.

La víctima és una dona de trenta-dos anys, embarassada de bessons i l'autor del crim és, segons les investigacions, la seua exparella. La dona, que va ser assassinada en l'hotel apartament en el qual s'allotjava, tenia una altra filla de tres anys que va ser trobada il·lesa.

Amb esta són ja 20 les dones assassinades a Espanya enguany per les seues parelles o exparelles i 1.204 des de 2003, data en la qual van començar a comptabilitzar-se les víctimes per violència de gènere. La xifra de menors orfes per violència de gènere a Espanya puja a 21 enguany i a 398 des de 2013.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.