EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

15:52 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han organitzat activitats de mar i platja i activitats de jocs i esports alternatius i tradicionals

Benidorm celebra al juny les jornades esportives de la 'Setmana Blava' amb quasi 3.000 alumnes de Primària participants

31 maig 2023
Deportes Semana Azul

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm organitza un any més les Jornades Esportives de la 'Setmana Blava' per al mes escolar de juny. Unes jornades que es desenvoluparan per mediació del col·lectiu de tècnics esportius municipals i dins de l'horari lectiu dels centres educatius de la ciutat.

Per als alumnes de sisé de Primària s'han organitzat activitats de caiac i esports a la platja, de manera que els alumnes es dirigiran al port nàutic de Benidorm i a la platja del Ponent, a l'altura del parc d'Elx, per a realitzar pràctiques d'iniciació en esports nàutics com el caiac de mar i esports a la platja.

Quant a la resta de l'alumnat de Primària, estos tindran jocs i esports alternatius i tradicionals que es faran a l'interior de cadascun dels recintes esportius dels col·legis públics i concertats de Benidorm a través d'un pla específic d'activitats lúdic esportives.

Per a tots els alumnes participants, l'activitat serà completament gratuïta, com també ho serà el transport a aquells centres educatius que es troben a més d'un quilòmetre de distància del Club Nàutic. El cost íntegre serà sufragat per la Regidoria d'Esports.

Les eixides a la mar estaran, no obstant això, condicionades a la meteorologia i estat de la mar, sent decisió última dels tècnics esportius municipals la suspensió de l'activitat nàutica.

Està prevista la participació d'un total de 2.923 alumnes dels centres de Primària de la localitat, dels quals 645 de sisé de Primària participaran en l'activitat de mar (caiac) i platja (futbol de platja, voleibol de platja, handbol de platja). D'altra banda, 2.278 alumnes prendran part en l'activitat de jocs i esports alternatius i tradicionals en les mateixes instal·lacions dels col·legis.