EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

01:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde ha traslladat als grups de la Corporació l'expedient complet, en el qual s'inclouen els plecs, després d'incorporar-se hui l'últim informe de fiscalització

Benidorm, en disposició de licitar el nou contracte de gestió de l'estació d'autobusos

13 gener 2023
Estación de Autobuses de Benidorm
Estación de Autobuses de Benidorm

El nou contracte eixirà a licitació per 24,5 milions, amb els quals es cobrirà l'obra realitzada i no amortitzada.

L'Ajuntament de Benidorm està ja en disposició de licitar el nou contracte de gestió de l'estació d'autobusos. Així ho ha comunicat l'alcalde, Toni Pérez, després d'una Junta de Portaveus celebrada hui en la qual s'ha informat els grups de la Corporació que "este mateix matí se m'ha comunicat pels tècnics que l'expedient administratiu ja està complet" i, en conseqüència, es pot elevar ja a ple. Un expedient en el qual s'inclouen els plecs de condicions que regiran eixa licitació, així com tots els informes tècnics pertinents, l'últim, de fiscalització definitiva, signat este mateix matí.

Toni Pérez ha indicat que "l'estació d'autobusos és un tema que ens ha motivat des del minut 1" amb l'únic objectiu de "donar compliment a una sentència" ratificada en 2012 pel Tribunal Suprem que obligava l'Ajuntament a licitar de nou l'explotació de l'estació d'autobusos.
L'alcalde ha explicat que "s'ha dedicat moltíssimes hores al treball real i efectiu que permet hui disposar d'estos plecs", i ha agregat que la intenció del govern local és aprovar-los com més prompte millor en ple. Amb este propòsit, este matí ha proposat abordar l'assumpte dilluns que ve, dia 16, en un ple extraordinari i urgent; si bé finalment i atenent la petició dels grups de l'oposició la sessió plenària se celebrarà previsiblement el dilluns dia 23.

Una vegada el ple aprove els plecs, el contracte es licitarà per un termini de vint-i-sis anys, deu mesos i huit dies i per 24.516.647,32 euros. Amb este import, es cobrirà l'obra realitzada i no amortitzada.

Cal recordar que esta licitació arribarà després que l'Ajuntament i la mercantil Estació d'Autobusos de Benidorm SL aconseguiren un acord per a la resolució i liquidació del contracte de gestió de la terminal. Este acord, que es va plasmar en un conveni, es va assolir en el si d'una comissió paritària i eminentment tècnica de la qual van formar part el secretari i interventor municipal, un tècnic de l'àrea Econòmica i els representants de la mercantil concessionària.
Sobre la base d'aqueix acord, Estació d'Autobusos de Benidorm SL continuarà prestant servei fins que culmine el procés de licitació i hi haja un nou concessionari.

Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 3
Audio file