EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

04:53 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La convocatòria es finança a través d'una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant de més de 485.000 euros

Benidorm convoca unes noves ajudes per a empreses de més de 10 treballadors

06 octubre 2021
Benidorm convoca unas nuevas ayudas para empresas de más de 10 trabajadores

Estan dirigides a l'hostaleria, transport, oci, agències i operadors de viatge, i contemplen 2.000 euros de base més 200 'extra' per treballador

L'Ajuntament de Benidorm ha convocat unes noves ajudes per a minimitzar l'impacte econòmic de la Covid-19 en el teixit productiu local i que es finançarà a través d'una subvenció de 486.776 euros concedida per la Diputació Provincial d'Alacant per a pal·liar les conseqüències de la pandèmia sobre el sector turístic, segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez.

Esta nova línia d'ajudes, denominades TEN 2021 i les bases de les quals s'han aprovat hui en Junta de Govern Local (JGL), està dirigida a "empreses de més de 10 treballadors d'una sèrie de sectors vinculats a la indústria i activitat turística", i preveuen "una quantia base de 2.000 euros per autònom, pime i empresa, als quals s'afegiran 200 euros 'extra' per cada treballador donat d'alta a 31 de desembre de 2020, fins a un màxim de 8.000 euros".

Toni Pérez ha explicat que "està convocatòria està dirigida a aquelles empreses, pimes i autònoms que van quedar fora de les 'Ajudes Parèntesis' per tindre més de 10 treballadors, corregint d'esta manera aqueixa situació i compensant part de l'important esforç que han hagut de realitzar per a mantindre la seua activitat". "Des de l'esclat de pandèmia, l'Ajuntament en tot moment ha procurat fer costat al conjunt del teixit productiu de Benidorm, modulant diferents línies d'ajudes per a arribar a les empreses i professionals de tots els sectors i activitats que s'han vist afectats per la pandèmia i destinant a això tots els recursos econòmics necessaris", ha recalcat.

Entre els sectors que es podran beneficiar de les TEN 2021 es troben les empreses d'hostaleria, transport, oci i agències i operadors de viatges que compten en la seua plantilla amb més de 10 treballadors i fins a un màxim de 50.

L'alcalde ha aclarit que "en esta nova convocatòria no hem inclòs al sector de l'allotjament, ja que des de l'Ajuntament ja vam posar en marxa una línia d'ajudes específiques per a estes empreses, que han arribat a 160 beneficiaris amb quanties que van oscil·lar entre els 1.000 i els 90.000 euros i a les quals s'han destinat en total prop d'1,8 milions d'euros procedents íntegrament de recursos 100% municipals".

Entre els requisits per a accedir a estes ajudes TEN 2021, tindre el domicili fiscal a Benidorm, i haver vist reduïda en almenys un 25% la mitjana de facturació mensual de l'1 de juliol de 2020 al 30 de juny de 2021 respecte a 2019.

Toni Pérez ha indicat que, "una vegada es publiquen les bases d'esta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, s'obrirà un termini de deu dies naturals per a sol·licitar i tramitar estes ajudes a través de la Seu Electrònica: https://sede.benidorm.org". El termini de sol·licitud s'iniciarà a les 09.30 hores de l'endemà a esta publicació en el BOP.

En la Seu Electrònica també estaran disponibles les bases íntegres que regixen estes ajudes, en les quals apareixen referenciats els CNAE que poden participar de la convocatòria.

Tal com ha avançat l'alcalde i s'estipula en les bases, "en el cas que, una vegada resoltes totes les sol·licituds, no s'haguera esgotat tot el crèdit disponible, este es repartirà proporcionalment entre els beneficiaris de l'ajuda que hagen sigut distingits amb el segell de qualitat turística SICTED amb un màxim de quantitat addicional de 2.000 euros". Si, així i tot, seguira sense esgotar-se el crèdit disponible es repartirà el mateix entre tots els beneficiaris proporcionalment al nombre de persones treballadores i fins a un màxim total de 12.000 € per empresa o autònom.

Relació de CNAE
Tal com recullen les bases, podran participar de la convocatòria els autònoms, pimes i empreses de més de 10 treballadors que tinguen el seu domicili fiscal a la ciutat de Benidorm i desenvolupen una activitat econòmica en un dels següents sectors, d'acord amb el codi CNAE:
- 4931 Transport terrestre urbà i suburbà de passatgers
- 4939 Tipus de transport terrestre de passatgers 'n.c.o.p.'
- 5610 Restaurants i llocs de menjar
- 5621 Provisió de menjars preparats per a esdeveniments
- 5629 Altres servicis de menjars
- 5630 Establiments de begudes
- 5914 Activitats d'exhibició cinematogràfica
- 7721 Lloguer d'articles d'oci i esportius
- 7911 Activitats d'Agències de Viatges
- 7912 Activitats d'Operadors Turístics
- 7990 Altres servicis de reserva
- 9004 Gestió de sales d'espectacles
- 9104 Activitats dels jardins botànics, parcs zoològics i reserves naturals
- 9321 Activitats dels parcs d'atraccions
- 9329 Altres activitats recreatives i entreteniment.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 5
Audio file