EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

13:24 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, que millorarà l'accessibilitat i la fluïdesa del trànsit, serà la més important de les incloses en el Pressupost Participatiu 2021

Benidorm adjudica la construcció d'una rotonda en l'encreuament de Ricardo Bayona i Veneçuela per 593.000 euros

06 octubre 2021
Benidorm adjudica la construcción de una rotonda en el cruce de Ricardo Bayona y Venezuela por 593.000 euros

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha adjudicat hui, a la vista de la proposta de la Mesa de Contractació, la construcció d'una rotonda en la intersecció dels carrers Ricardo Bayona i Veneçuela per a millorar l'accessibilitat. Esta actuació és la de major quantia de les incloses en els pressupostos participatius d'enguany i suposarà una inversió de 593.419,57 euros, IVA inclòs.

L'adjudicació ha recaigut en l'empresa Pavasal, que va presentar la millor oferta de les sis que van concórrer a la licitació i que incloïa com a millores la realització d'obres en la zona adjacent d'execució del projecte. L'inici dels treballs tindrà lloc a la fi d'este mes, una vegada s'haja signat el contracte.

Segons ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, es tracta d'una intervenció municipal "que millorarà el trànsit rodat i l'accés per als vianants en un barri molt poblat, amb accessos al Centre de Salut de Foietes, al d'Especialitats i als centres educatius Ausias March i Miguel Hernández. És un lloc per on circulen la majoria de vehicles que es dirigixen des de Ponent al centre".

L'edil ha explicat que esta intervenció és "similar a les realitzades anteriorment en les rotondes de l'Estanquet i Orozco" en les quals s'ha millorat la fluïdesa i els temps del trànsit. En eixe sentit ha indicat que ara, davant el pas de zebra semaforitzat, "quan està en roig per al conductor es dona un minut i mig al vianant, però una vegada finalitzada l'obra, esta repercutirà en una major agilitat en el trànsit".

El lloc en el qual es crearà la nova rotonda és un enclavament urbà "que actualment genera bastant tensió en alguns moments del dia, especialment quan coincidixen les entrades i eixides dels centres escolars", d'aquí ve que esta proposta veïnal apostara per "guanyar en calma, seguretat i millora de la fluïdesa del trànsit".

Pellicer ha insistit que des de l'Ajuntament i l'equip de govern "seguirem del costat dels veïns donant suport a les inversions i actualitzacions que ens sol·liciten, com fem des de l'any 2016" i ha remarcat el compromís del govern local per a incrementar sempre la quantitat del 5% que es recull en els pressupostos municipals per a ser destinada al Pressupost Participatiu. "És el nostre compromís i preocupació complir i superar aqueixes quantitats per a donar protagonisme als ciutadans en iniciatives com esta que servixen per a millorar la ciutat".

Benidorm adjudica la construcción de una rotonda en el cruce de Ricardo Bayona y Venezuela por 593.000 euros
Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Benidorm adjudica la construcción de una rotonda en el cruce de Ricardo Bayona y Venezuela por 593.000 euros