EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

22:11 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'oferta està dirigida a demandants d'ocupació amb titulació universitària

Benidorm contractarà durant almenys un any a dos tècnics per a la captació i gestió de fons europeus

29 juliol 2022
Benidorm contratará durante al menos un año a dos técnicos para la captación y gestión de fondos europeos

LABORA cofinança esta contractació i s'encarregarà de la selecció del personal.

L'Ajuntament de Benidorm contractarà durant almenys un any a personal tècnic per a la captació i gestió de fons europeus, segons ha avançat hui la regidora d'Ocupació, Mónica Gómez.

Concretament, i sobre la base de criteris de població, "podrem incorporar a dos persones que reforçaran als equips tècnics de l'Ajuntament que treballen perquè Benidorm aconseguisca subvencions europees per a desenvolupar projectes de millora per a la ciutat". Esta contractació està cofinançada per LABORA.

Gómez ha assenyalat que "en els últims anys, l'Ajuntament de Benidorm ha obtingut finançament molt important procedent de fons europeus per a programes com l'EDUSI –Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador–, el Pla de Sostenibilitat Turística o els projectes de sostenibilitat energètica recolzats per l'IDAE –Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia–".

"Ara –ha agregat– els Fons Next Generation han multiplicat les convocatòries i amb ella les oportunitats dels municipis d'obtindre finançament europeu i Benidorm ha de tindre la capacitat per a continuar presentant-se al màxim nombre possible de convocatòries i fer-ho amb les majors possibilitats d'èxit. Per això és rellevant poder disposar de més personal entregat a esta tasca de captació i gestió de fons europeus".

La regidora ha explicat que "estes dos places estan dirigides a persones amb titulació universitària que estiguen inscrites com a demandants d'ocupació en LABORA i que acrediten almenys tindre un nivell B1 d'anglés o francés". Gómez ha aclarit que "tant els requisits com el procés de baremació i selecció han sigut definits per LABORA, que s'encarregarà de triar al personal que ocuparà estos llocs de treball".

Gómez ha informat que les persones interessades poden inscriure's en l'oferta d'ocupació que es publicarà en els pròxims dies en el portal GVA Jobs (https://labora.gva.es/es/gvajobs). L'edil ha animat "a la població que complisca amb els requisits del lloc de treball a participar en esta convocatòria".

Baixa

GUÍA para la inscripción en la oferta de empleo