EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

13:28 PM

HORA BENIDORM

10ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta setmana ha culminat el muntatge de les propostes audiovisuals, centrades en igualtat de gènere i que es projectaran a la fi d'agost a l'auditori Óscar Esplá

Pràcticament llestos per a la seua estrena els 6 curtmetratges del projecte 'Documóvil', rodats per alumnat d'ESO, Batxiller i cicles

29 juliol 2022
Prácticamente listos para su estreno los 6 cortometrajes del proyecto ‘Documóvil’, rodados por alumnado de ESO, Bachiller y ciclos

Ja estan pràcticament enllestits per a la seua estrena els sis curtmetratges del projecte 'Documóvil', impulsat per la Regidoria d'Igualtat, que complix ja quatre edicions i en el qual participen al voltant d'una vintena d'estudiants d'ESO, Batxiller i cicles formatius de Benidorm. Al llarg d'esta setmana, l'alumnat ha culminat el procés de muntatge dels 'curts' en un espai habilitat per la Regidoria en l'edifici de l'Ajuntament.

La regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, ha compartit hui part d'este procés amb els i les participants del 'Documóvil' i s'ha interessat pel contingut d'estos curtmetratges que "el mateix alumnat ha escrit, guionitzat rodat i interpretat". Uns curtmetratges, ha recordat, que "es roden amb equips professionals i que tenen com a tema central la igualtat de gènere, abordant qüestions com els rols de gènere, la violència masclista o la diversitat LGBTI".

Zaragozí ha assegurat que "estem desitjant veure el resultat d'estos treballs, en els quals l'alumnat plasma els coneixements teòrics i pràctics sobre igualtat i audiovisual que han adquirit al llarg del curs i en els quals bolquen tot el seu talent i creativitat".

"Cada any ens meravellem amb la qualitat dels curtmetratges de 'Documóvil' i el lliurament dels i les participants, que ens asseguren que gaudixen enormement d'esta activitat extraescolar amb la qual, a més, es fomenta el treball col·laboratiu i en equip", ha agregat.

L'edil ha confirmat que està previst que els 'curtmetratges' s'estrenen a la fi d'agost a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera.

Zaragozí ha destacat que "edició rere edició, 'Documóvil' ha anat creixent i consolidant-se" i "el treball dels i les participants ha despertat interés entre persones que d'una forma o una altra es dediquen a la interpretació i al món de l'audiovisual i que han volgut col·laborar amb els projectes".

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Angela Zaragozí
Audio file