EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

11:27 AM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

SE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

80%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des de la Regidoria d'Igualtat es recorda el telèfon gratuït 016 d'ajuda a les víctimes

Benidorm condemna l'últim crim per violència masclista a Girona, que eleva a 30 el nombre de dones assassinades en 2022

23 setembre 2022
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha celebrat este migdia un minut de silenci en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya per a condemnar l'últim crim per violència masclista registrat esta setmana a la província de Girona. Amb esta concentració silenciosa encapçalada per l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, la ciutat ha mostrat la seua repulsa davant esta xacra social, que enguany s'ha saldat ja amb l'assassinat de 30 dones a les mans de les seues parelles o exparelles. Des de 2003, any en què van començar a comptabilitzar-se les víctimes, són ja 1.160 les dones assassinades.

L'última víctima, de vint-i-un anys, va ser assassinada presumptament per la seua parella este dimecres en la localitat gironina de Campdevànol. Les investigacions policials indiquen que la jove hauria mort pels colps que li hauria propinat la seua parella, un home de trenta-cinc anys amb antecedents per maltractaments cap a altres dones.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.