EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

08:30 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Entre les tres entitats, sumen al voltant de 600 alumnes

Cultura subvenciona amb més de 35.000 euros les escoles de música i educands de les bandes de Benidorm

23 setembre 2022
Banda de música

L'Ajuntament de Benidorm subvenciona amb més de 35.000 euros a les escoles de música i educands de les tres entitats musicals de la ciutat, prop de 3.500 euros més que en 2021. La Junta de Govern Local (JGL) aprova dilluns que ve la concessió de les ajudes que des de 2016 convoca la Regidoria de Cultura per a "secundar i fomentar la labor cultural que realitzen les tres entitats musicals de la ciutat formant als futurs músics de Benidorm", tal com ha recordat l'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez.

Segons ha detallat l'edil, després d'avaluar les sol·licituds de cada entitat, la comissió tècnica encarregada d'estes ajudes ha resolt concedir a la Unió Musical de Benidorm i a la Societat Musical La Nova la quantia màxima subvencionable, 12.000 euros; mentre que la Societat Musical l'Illa percebrà 11.040 euros.

Pérez ha recordat que "per a la convocatòria de 2022 augmentem la partida reservada a estes ajudes fins als 36.000 euros, 3.000 euros més que en els anys anteriors, reforçant així el suport de l'Ajuntament a la formació musical i cultural de la població infantil i juvenil de Benidorm".

L'edil ha explicat que" la quantia concedida a cadascuna de les entitats musicals s'establix sobre la base de criteris objectius com el nombre d'alumnes educands, la plantilla de la mateixa banda i el còmput anual de despeses vinculades a l'escola".

Referent a això, ha destacat que "en estos moments, entre les tres bandes de Benidorm sumen al voltant de 600 alumnes". Unes xifres d'educands que "corroboren l'interés que la música continua despertant en una ciutat amb una llarga i sòlida trajectòria musical, al mateix temps que asseguren el futur de les tres bandes amb noves generacions de músics formades primer en cadascuna de les entitats i posteriorment, en molts casos, en el nostre Conservatori de Música 'José Pérez Barceló'".

Pérez ha incidit que "les societats musicals de Benidorm són un pilar fonamental en la promoció i difusió de la cultura musical de la nostra ciutat", igual que el seu "compromís, predisposició i participació en els actes socials, culturals, festius i institucionals que se celebren al llarg de l'any". A aqueixos actes s'afigen "les seues pròpies iniciatives, moltes vegades en col·laboració amb altres organitzacions o entitats locals culturals o socials, generant sinergies que enriquixen l'activitat cultural de Benidorm".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file