EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'obra la componen 30 relats de vivències de militars, homes i dones, en zones de conflicte

L'explorador Kitín Muñoz i el general Terencio Pérez presenten el seu llibre 'Boinas Verdes españoles' a l'Aula de Cultura

23 setembre 2022
Presentación libro.

El conegut explorador i científic Kitín Muñoz i el general de l'Exèrcit espanyol Terencio Pérez van presentar anit a l'Aula de Cultura de la Fundació Mediterrani el seu llibre 'Boinas Verdes Españoles', un volum en el qual reivindiquen el significat i treball d'este cos d'operacions especials.

Entre la nodrida assistència que es va donar cita es trobava l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i membres de l'equip de govern, el diputat nacional Agustín Almodóbar, el diputat provincial José Ramón González de Zárate, la princesa Kalina de Bulgària i el príncep Simeó, el general cap del Comandament d'Operacions Especials, Francisco García Almenta, el cònsol del Marroc, Vicente Farach i membres de les Forces Armades i Guàrdia Civil, a més de representants de diverses associacions locals.

L'acte va ser presentat pel president de la Fundació Frax, Matías Pérez Such, qui va realitzar un breu repàs a la biografia de tots dos autors. Kitín Muñoz és, a més de científic, un dels més coneguts exploradors i expedicionaris espanyols, ha sigut Boina Verda i és ambaixador de bona voluntat de la Unesco. El general Terencio Pérez va començar en l'Exèrcit a dèsset anys, va formar part de la Unitat de Paracaigudistes i posteriorment dels Boines Verdes fins al seu retir.

Els autors van explicar que la labor dels Boinas Verdes és "anar pel món a defensar la pau i la vida de les persones". El llibre el componen trenta relats de vivències de boines verdes, amb un llenguatge clar en el qual es conten històries personals dels militars al llarg de les seues vides. En concret, van contar, vivències d'estos militars en zones de conflicte on tant homes com dones, soldats d'Espanya, es van jugar la vida amb la finalitat de complir una missió.