EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm cerca captar turistes al país veí

10 abril 2017
Benidorm busca captar turistas en el país vecino

La Fundació Turisme Benidorm participa durant este cap de setmana i per quart any consecutiu, en la fira Món Abreu, l'esdeveniment més important de promoció i venda anticipada de Portugal, que organitza la xarxa més gran d'agències de viatge del país, Viatges Abreu, a Lisboa.

En l'esdeveniment, les principals destinacions i empreses turístiques, entre els quals s'inclou Benidorm, disposaran d'un espai d'exposició i promoció. Benidorm compta amb espai propi de 12 m.

A Món Abreu assistixen una mica més de 140.000 persones, moltes de les quals reserven i compren les seues vacances d'estiu, atrets per les ofertes. Després de dotze edicions, la xifra d'assistència i vendes ha anat augmentant any rere any, trobant-se llargues cues per a accedir al recinte.

Benidorm acudix un any més gràcies als excel·lents resultats de vendes durant la fira l'any 2016 i per a divulgar la nova connexió aèria entre Lisboa i Alacant amb la companyia aèria Tap de Portugal. Per a açò compta amb el suport de l'aerolínia i Turespaña en esta nova estratègia de promoció que pretén atraure els turistes portuguesos durant tot l'any i no solament en la temporada estival.