EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

17:07 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'UCA oferix xarrades preventives sobre els jocs d'atzar en línia a més de 500 joves

10 abril 2017
La UCA ofrece charlas preventivas sobre los juegos de azar online a más de 500 jóvenes

Esta activitat desenvolupada en els IES de Benidorm s'emmarca en el Programa Ludens de la Conselleria de Sanitat

La Regidoria de Benestar Social, que dirigix la regidora Ángela Llorca, través del personal tècnic de la Unitat de Prevenció en Conductes Addictives (UCA), ha oferit xarrades sobre els riscos dels jocs d'atzar en línia a més de 500 estudiants de Batxiller i Cicles Formatius dels cinc Instituts d'Ensenyament Secundari (IES) de Benidorm. Estes xarrades preventives, impartides al març, s'emmarquen dins del Programa Ludens de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i pretén aprofundir en l'ús que actualment fan els joves d'estos jocs.

Des de l'UCA han indicat que a través d'estes xarrades "s'intenta desemmascarar els riscos més comuns d'este tipus de jocs, així com facilitar estratègies per a la reflexió que ajuden en la presa de decisions personals" respecte als mateixos. El programa es dividix en dos sessions d'aproximadament una hora de durada; temps que s'empra per a conéixer: característiques del joc d'atzar, jocs legals i en línia, testimoniatges de ludopatia, què és l'addicció al joc, o les apostes.

A més de les xarrades impartides pel personal tècnic de l'UCA, els estudiants han respost una enquesta que avalua diferents indicadors de joc i la problemàtica associada. L'anàlisi d'eixos qüestionaris revela que el 68% dels joves enquestats té una actitud favorable cap a este tipus de jocs i pensen que és una forma fàcil de fer diners. A més, més del 30% d'estos joves afirma haver jugat a algun tipus de joc d'atzar en línia, entre ells, el 42% ho ha fet a pòquer, mentre que el 84% a apostes esportives malgrat ser, en la seua majoria, menors d'edat.