EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

02:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb una setmana d'actes culturals i solidaris

10 octubre 2016
Benidorm celebra el Día Mundial de la Salud Mental con una semana de actos culturales y solidarios

La Regidoria de Benestar Social ha col·laborat amb la programació organitzada per AFEM

Benidorm celebra hui dilluns el Dia Mundial de la Salut Mental amb una sèrie d'actes, organitzats per l'Associació de Familiars de Malalts Mentals (AFEM) Marina Baixa, que han començat a les 10.00 del matí, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, amb la instal·lació d'una taula petitòria, enfront de la porta principal de l'Ajuntament. L'esdeveniment forma pare de la Setmana de la Salut Mental que va donar principi dilluns passat, 3 d'octubre, en la qual col·labora la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Benidorm.

Poc després del migdia, l'Associació Cultural Manxega 'Tramontana' ha "cantat" un manifest per a commemorar l'efemèride, en una trobada al que han assistit l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca; els diputats provincials d'Emergències, Arquitectura i Servicis Generals, Jaume Lloret; i de Benestar de les Persones i Benestar Social, Miguel Zaragoza; membres de tots els grups municipals; la presidenta d'Afem, Consuelo Muro i públic en general.

La celebració ha continuat amb una demostració d'aus rapinyaires i la solta simbòlica de globus en la mateixa plaça. Posteriorment està programat un menjar solidari i, ja a la vesprada, en el Saló d'Actes de l'Ajuntament, la representació de l'obra de teatre 'Inténtalo', original de Manuel Palazón amb la qual es posarà punt final a la Setmana de la Salut Mental 2016 a Benidorm.