EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Entre les tres entitats, sumen més de 700 alumnes

Benidorm augmenta de nou les ajudes a les escoles de música i educands de les bandes fins a superar els 44.000 euros

12 setembre 2023
Benidorm aumenta de nuevo las ayudas a las escuelas de música y educandos de las bandas hasta superar los 44.000 euros

L'Ajuntament de Benidorm ha augmentat novament les ajudes a les escoles de música i educands de les tres entitats musicals de la ciutat fins a superar els 44.000 euros, segons ha informat hui el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez. Així, la Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui la resolució provisional d'esta convocatòria d'ajudes amb les quals "des de 2016 la Regidoria de Cultura dona suport a la labor educativa, pedagògica i cultural que exercixen les tres bandes de Benidorm en la formació dels futurs músics i en la promoció d'esta disciplina artística".

Pérez ha explicat que, després d'avaluar les sol·licituds de cada entitat, la comissió tècnica encarregada d'estes ajudes ha resolt concedir a la Unió Musical de Benidorm i a la Societat Musical La Nova la quantia màxima subvencionable, 15.000 euros; mentre que la Societat Musical l'Illa percebrà 14.100 euros.

L'edil ha assenyalat que "per a la convocatòria d'este exercici incrementem la partida reservada a estes ajudes fins als 45.000 euros, 9.000 euros més que l'any anterior, reforçant d'això el suport de l'Ajuntament a la formació musical i cultural de la població infantil i juvenil de Benidorm".

En este punt, Pérez ha destacat que "en paral·lel a l'augment dels recursos econòmics que des de l'Ajuntament destinem a estes ajudes, ha anat crescut també en estos anys el nombre d'alumnes d'estes escoles d'educands, fins a superar els 700 entre les tres bandes". Estes xifres d'alumnat "certifiquen la bona salut de la qual gaudix l'educació musical a Benidorm ara i de cara al futur, així com l'interés que la música desperta a Benidorm, on tenim una llarga trajectòria, tres entitats musicals i un Conservatori Professional de Música".

Pérez ha recordat que "el volum d'alumnat és un dels criteris objectius que es té en compte a l'hora de fixar la quantia de l'ajuda a cada entitat, valorant-se també la plantilla de la mateixa banda i el còmput anual de despeses vinculades a l'escola".

Una vegada més, el regidor de Cultura ha destacat que "les societats musicals de Benidorm són un pilar fonamental en la promoció i difusió de la cultura de la ciutat". Així mateix, ha valorat "la seua implicació i predisposició a participar en els actes culturals, festius i institucionals que se celebren al llarg de l'any", i la seua "cada vegada major aposta per impulsar iniciatives pròpies, a vegades de mans d'altres col·lectius culturals, socials o festers de Benidorm, generant així contactes que contribuïxen a fer ciutat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jaime Jesús Pérez
Audio file