EL TEMPS A BENIDORM ARA

08

20:00 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Molt núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les regidores d'Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Benidorm han destacat la seua satisfacció per la quantitat d'esportistes femenines en pilota i la visibilitat que s'aconsegueix

Benidorm acull este diumenge el primer Trofeu Anémona de Pilota Valenciana, Elit Femenina

22 abril 2022
Trofeo Anémona

L'última jornada regular de la 1a Copa President de la Diputació d'Alacant, en la modalitat de raspall Elit Femenína se celebra este diumenge en el Trinquet Benidorm sota el primer Trofeu Anémona de Pilota Valenciana.

Les partides de Benidorm decidiran la classificació final. No obstant això, la partida de Primera, el diumenge a les 12.00 , entre Irene i Mar i Ana i Amparo té ja aqueixa consideració de final per la classificació de les parelles.

Prèvia a esta es disputarà a les 11 del matí la partida classificatòria per a la final de Segona que enfrontarà a Marta i Fanni contra Érika i Ángela (estant Mireia, l'anunciada, lesionada). La parella guanyadora d'esta partida disputarà la final a Petrer el pròxim 30 d'abril.

La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Benidorm, Ángela Zaragozí, ha mostrat la seua satisfacció perquè Benidorm alberga este trofeu Anemone, inclosa en la Copa President, de la Diputació d'Alacant, perquè es tracta d'"una oportunitat de visibilitzar la participació femenina en este esport tan nostre".

Per part seua, la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha destacat "la revolució que està suposant la irrupció femenina la Pilota valenciana" assenyalant que són "diversos centenars de jugadores les que estan federades i són milers de xiquetes en els centres educatius les que ja practiquen les modalitats d'este esport i sorgixen campiones".

Zaragozí s'ha felicitat perquè en pilota valenciana "la dona ha passat d'exhibicions a competir; i ho estem fent per dret propi". Cebreros va recalcar que "la pilota apassiona i motiva a les xiquetes i el raspall, la modalitat més popular, ens ajuda a mostrar un domini femení impensable fa uns pocs anys".

Des de les Regidories d'Esports i Igualtat de Benidorm es dona suport a la participació activa i la pràctica esportiva femenina en tots els esports, inclòs l'esport autòcton de la pilota.