EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

03:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL aprovarà el dilluns el conveni amb la propietat de la finca número 37 de Tomás Ortuño, que actualment ocupa 60 m² que s'incorporaran a la via pública

Benidorm aconseguix un acord expropiatori que permetrà ampliar un tram del carrer La Garita amb Tomás Ortuño

30 octubre 2020
Benidorm aconseguix un acord expropiatori que permetrà ampliar un tram del carrer La Garita amb Tomás Ortuño...

L'Ajuntament de Benidorm ha tancat un acord d'expropiació que permetrà completar la urbanització del carrer La Garita cantonada amb Tomás Ortuño. L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "sobre la base d'este acord aconseguit amb la mercantil propietària de la finca número 37 del carrer Tomás Ortuño, l'Ajuntament obtindrà 60 metres quadrats de sòl que actualment ocupa esta finca al carrer La Garita, que s'incorporaran a la via pública en compliment del Pla General".

Els termes de l'operació, en la qual s'ha estat treballant des del febrer passat i que suposarà un desemborsament de 59.025,92 euros, han quedat plasmats en un "conveni expropiatori de mutu acord", que la Junta de Govern Local aprovarà este pròxim dilluns –previ passe per Comissió Informativa d'Urbanisme– i que s'exposarà al públic per un període de vint dies.

L'alcalde ha detallat que "una vegada signat i abonat el conveni expropiatori, la propietat s'encarregarà de la demolició de l'actual immoble, després de la qual cosa l'Ajuntament prendrà possessió d'aqueixos 60 metres quadrats de sòl al carrer La Garita, Posteriorment, l'Ajuntament executarà l'obra d'urbanització, amb la qual s'ampliarà l'amplària d'este tram de la via deixant-la amb la mateixa estètica i dimensions que la resta del carrer".

Toni Pérez ha incidit en què "amb esta actuació de cirurgia urbana, juntament amb l'obra que ara s'està executant en el tram següent del mateix carrer La *Garita, completem la renovació del barri del *Calvari i continuem guanyant espai per a la mobilitat per als vianants 100% accessible".

Per part seua, la regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles, ha explicat que "el Pla General de 1990 reveu la mateixa alineació i disposició per a tot el carrer La Garita; una alineació que no es complia, ja que l'edificació existent –anterior al document urbanístic– ocupava part de la superfície que havia de ser viari públic. Ara, una vegada s'expropien eixos 60 metres quadrats, el carrer podrà tindre l'amplària i alineació prevista; mentre que la propietat podrà alçar un nou immoble en la parcel·la resultant conforme a les determinacions del Pla General".