EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

12:17 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La sol·licitud es tramita telemàticament a través de la Seu Electrònica fins a les 23.59 hores del pròxim 12 de novembre

Benidorm amplia deu dies el termini per a sol·licitar les noves ajudes al comerç local per a minimitzar els efectes de la Covid-19

30 octubre 2020
Benidorm amplia deu dies el termini per a sol·licitar les noves ajudes al comerç local per a minimitzar els efectes de la Covid-19...

L'Ajuntament de Benidorm ha ampliat el termini per a sol·licitar les noves ajudes dirigides al comerç local al detall per a minimitzar l'impacte de la Covid-19, que es financen a través d'una subvenció de 196.960 euros concedida per la Diputació Provincial d'Alacant. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que "hui hem celebrat una Junta de Govern Local (JGL) extraordinària per a prolongar deu dies naturals el termini perquè les pimes, microempreses i autònoms que exercisquen la seua activitat comercial a Benidorm poden sol·licitar estes ajudes, dirigides als establiments comercials al detall de la ciutat que a conseqüència de l'estat d'alarma van haver de tancar temporalment o van vore reduïda la seua facturació de manera significativa".

Gómez ha apuntat que "el termini que inicialment havíem fixat era de deu dies naturals, si bé donat el temps necessari per a aportar la documentació que han d'adjuntar els sol·licitants, hem estimat requerisc ampliar el període de presentació en deu dies més". D'esta manera, les pimes, microempreses i autònoms interessats podran sol·licitar l'ajuda fins a les 23.59 hores del pròxim 12 de novembre, dijous.

La sol·licitud i tramitació de les ajudes es realitza telemàticament a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org/catalogo-de-servicios/dipcov/). Inicialment, les ajudes preveuen un import màxim per establiment de 400 euros. No obstant això, si amb les sol·licituds aprovades no s'esgoten els 196.690 euros previstos, l'ajuda per establiment s'incrementarà en funció del nombre de beneficiaris.

La titular d'Ocupació i Desenvolupament Local ha recordat que "poden optar a estes ajudes les pimes i autònoms donats d'alta a data 14 de març en l'agrupació 65 de l'Impost d'activitats Econòmiques –excepte els grups 652 i 655, i els epígrafs 6532, 6534, 6535 i 6592-, que van suspendre la seua activitat a causa de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma o, en defecte d'això, que van vore reduïda la facturació de l'establiment dels mesos d'abril i maig almenys un 50% respecte al semestre natural anterior".

S'entenen com a "conceptes subvencionables" d'estes ajudes despeses com "el lloguer mensual del negoci o dels vehicles comercials afectes 100% a l'activitat empresarial afectada per la pandèmia". També, serà conceptes subvencionables "les despeses de consultoria i assessoria fets a conseqüència de l'estat d'alarma o els corresponents a subministrament d'energia, aigua, telèfon o internet del negoci".