EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

05:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas compten amb el distintiu del Compromís de Qualitat Turística SICTED

Benidorm aconseguix 10 noves distincions de qualitat SICTED i renova 31

02 juliol 2021
Logo SICTED.
Logo SICTED.

La destinació Benidorm suma ja 64 empreses distingides

El Comité de Distincions SICTED ha concedit a Benidorm deu noves distincions i la renovació de 31 d'elles en la seua última sessió. SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció del turista en les destinacions turístiques espanyoles

Van presentar candidatures a esta distinció en l'últim comité de juny 491 servicis de 32 destinacions turístiques. Benidorm comptava ja amb 54 empreses distingides i després de la sessió suma deu noves.

En el comité s'analitzen els compliments dels compromisos contrets envers els servicis turístics que presten les empreses adherides determinant-se la superació o no d'estos. En cas afirmatiu passen a aconseguir bé la Distinció de Qualitat Turística o bé el segell 'Preparat Covid-19'.

L'alcalde, Toni Pérez, ha destacat "l'esforç i compromís de les empreses de Benidorm per adaptar-se als protocols i el full de ruta Benidorm DTI+Segura sota la premissa que tots fem Benidorm".

Els establiments distingits en este procés han superat l'avaluació externa que garantix l'estricte compliment de tots els requisits contemplats en el manual de Bones Pràctiques Avançades SICTED Covid-19 per a oferir als clients i usuaris dels mateixos un servei més controlat i segur.

Nous distingits
Costa Blanca Tour Services, Eurochange Juan Fuster Zaragoza, Eurochange Mediterrani, Finques Arena, Immobiliària Rosemberg, Campin Internacional Almafra, Autocares JJ Galera SL, Gelateria Pinocchio, Sonneil Rentals i D-vora Gastrobar.

Renoven distinció
TAO, Juan Llompart Espí, Specsavers Ópticas Benidorm, Base Agir Sport, La Cava Aragonesa, Càmping Villamar SL, Càmping Villasol SA, Apartamentos Nicaragua-Ribar SL, Apart 2000 Services, Óptica Aquavision, La Mejillonería. Llorente Bus-Grup Avanza, Aqua Natura Benidorm, Terra Natura Benidorm, Benidorm Marine, Costa Blanca Dive SL, Diving Stones Centro de Buceo, Autocares Martínez, Cámping Arena Blanca, Cámping Armanello, Gastrohotel RH Canfali, Hotel Madeira, Hotel Poseidón, Hotel Poseidón Palace, Hotel Poseidón Playa, Hotel RH Corona del Mar, Platja de Llevant, Platja de Ponent, Platja de Mal Pas, Tourist Info-Oficina de Turisme Benidorm Centre i Tourist-Info-Oficina de Turisme Benidorm Racó de l'Oix.