EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

00:57 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

És considerat com el torneig internacional de futbol base «més potent» d'Europa

La Costa Blanca Cup torna després de la pandèmia amb 170 equips i més de 2.000 esportistes

02 juliol 2021
Presentación CBC.
Presentación CBC.

L'esdeveniment suposarà la contractació de 10.000 pernoctacions directes a la ciutat

Després de l'any en blanc per la pandèmia de la Covid-19, el Costa Blanca Cup (CBC), torna a Benidorm i a la seua comarca, del 4 al 9 de juliol, en la seua vint-i-setena edició amb la participació de 170 equips d'Espanya, els Estats Units, França i Bèlgica i més de 2.000 futbolistes. L'esdeveniment que donarà principi oficialment el dilluns amb la seua desfilada inaugural a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, s'endinsarà en els eSports amb la CBC Virtual i animarà als esportistes amb diversitat funcional amb la CBC Inclusivament.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de la regidora d'esports, Mariló Cebreros, i el representant de Tour-Sport, empresa organitzadora, Fernando Brotons, han presentat hui l'esdeveniment amb seu a Benidorm que també ha programat trobades de futbol a Calp, Altea, la Vila Joiosa, La Nucia, Polop i Finestrat.

Toni Pérez ha donat la benvinguda a la CBC agraint el "gran esforç" realitzat davant els condicionants de la pandèmia i ha recordat que és considerat com "el torneig internacional de futbol base més potent d'Europa", com el demostren els més de 2.000 esportistes inscrits "que estaran gaudint de Benidorm, de les nostres instal·lacions i del que és més important per a ells, el futbol".

L'alcalde també ha reivindicat l'aposta del torneig per la "visibilització i normalització" del futbol practicat per xiquetes i adolescents. Pérez ha posat d'exemple a l'alacantina Sara Paños, portera de la selecció espanyola i del FC Barcelona, equip amb el qual ha guanyat enguany la Lliga, la Copa i la Champions. "Una de les millors jugadores del món" –ha precisat–, nomenada "ambaixadora" del CBC, en el qual va participar en anteriors edicions. Durant la presentació, s'ha projectat un vídeo promocional protagonitzat per Paños.

Toni Pérez també ha reivindicat el projecte "consolidat" del Costa Blanca Cup Inclusivament, protagonitzat per jóvens futbolistes amb diversitat funcional que s'integren i compartixen instal·lacions amb la resta d'esportistes. "Població –ha assenyalat– que ha vist encara més danyada que tots els altres les seues possibilitats" per la pandèmia i que en l'esport troben "un component fonamental per a la seua salut".

El Costa Blanca Cup es dividix en tres categories: masculina, femenina i inclusiva. Es juguen les modalitats de futbol 8 (benjamí masculí i alevins masculí i femení) i futbol 11 (infantil, cadet i juvenil masculins i cadet i juvenil femenins). El diumenge 4 està prevista l'arribada dels primers equips i el dilluns 5 començarà la lligueta. El torneig finalitzarà el divendres 9. Els resultats del torneig es podran seguir en directe a través de la seua aplicació per a dispositius mòbils iOs i Android.

Presentación CBC.
Presentación CBC.
La Costa Blanca Cup vuelve tras la pandemia con 170 equipos y más de 2.000 deportistas
La Costa Blanca Cup vuelve tras la pandemia con 170 equipos y más de 2.000 deportistas