EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

02:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Encara queda places lliures per al mes d'agost

Arranca 'Estiu 2021' amb la participació dels primers 48 jóvens

06 juliol 2021
Arranca ‘Verano 2021’ con la participación de los primeros 48 jóvenes

El programa d'activitats infantils i juvenils 'Estiu 2021' ha arrancat amb 48 menors inscrits i quatre monitors especialitzats en educació i temps lliure. Amb esta iniciativa, la Regidoria de Joventut que dirigix Jaime Jesús Pérez, cerca "facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar i fomentar la participació durant les vacances estivals", ha recordat l'edil.

Jaime Jesús Pérez, al costat de l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i la regidora portaveu, Lourdes Caselles, han donat la benvinguda als inscrits en el primer torn de 'Estiu 2021' en el CEIP Ausiàs March on Joventut ha centralitzat les activitats.

Amb 'Estiu 2021' "els menors poden gaudir de les seues vacances i els seus progenitors prosseguir amb normalitat la seua activitat laboral en els mesos de temporada alta a Benidorm", ara que la indústria turística "comença a enlairar després de la pandèmia".

Del 5 al 16 de juliol es desenvolupa el primer torn de 'Estiu 2021'; el segon tindrà lloc entre el 19 i el 30. A l'agost hi haurà dos més: del 2 a 13 i del 16 al 27. Jaime Jesús Pérez ha indicat que "si bé poques, encara queden algunes places", si bé cada dia, menys. El cost per cada participant i quinzena en esta campanya estival és de tan sols 25 euros.

Patrimoni històric de Benidorm

A més d'en l'Ausiàs March, moltes activitats es realitzaran fora per a, com ha posat l'accent Pérez, "promoure i potenciar la cultura i el patrimoni històric de Benidorm". D'esta manera, els joves es traslladaran a enclavaments tan emblemàtics com la Torre dels Caletes, El Tossal de la Cala i el seu castellum romà i El Castell.

També estan previstes visites al Museu Boca del Calvari, a l'Hort de Colón i a l'edifici consistorial, on els jóvens seran atesos en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ). A tot això se sumen activitats com a tallers, cuina pràctica, desenvolupament de la intel·ligència emocional, esports, jocs de taula i rol, senderisme, medi ambient, cinefòrum i molt més.

Esta informació es pot ampliar des de la pàgina web municipal: www.benidorm.org; via Whatsapp Joventut, en el número 618 529 476; o enviant un correu electrònic a juventud@benidorm.org.