EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

14:28 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Minut de silenci a Benidorm després de confirmar-se com a crim masclista l'assassinat d'una dona a Borriana

06 juliol 2021
Minuto de silencio en Benidorm tras confirmarse como crimen machista el asesinato de una mujer en Borriana

L'Ajuntament de Benidorm ha guardat este migdia un minut de silenci en memòria de la dona assassinada el passat 21 d'abril a Borriana, després de confirmar la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere tractar-se d'un crim masclista.

Amb la concentració, encapçalada per l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, l'Ajuntament expressa el seu més ferm rebuig a la violència masclista i reafirma el seu compromís enfront d'esta xacra social.

En este cas es tracta d'una dona de quaranta-dos anys, el cadàver dels quals va ser trobat el 22 d'abril en un camí de la localitat castellonenca. El 29 de juny, la Guàrdia Civil detenia a un home en qualitat de sospitós del suposat assassinat que hui dia roman a la presó provisional.

Este és el segon crim masclista en la Comunitat Valenciana en 2021. Amb ell són ja 24 les dones víctimes de la violència masclista a Espanya enguany i des de 2003, any en què es va començar a computar l'estadística, són ja 1.102 les dones assassinades.

La Regidoria d'Igualtat recorda que el telèfon gratuït 016 presta servici d'informació, assessorament jurídic i d'atenció psicosocial a les víctimes de la violència masclista. Atén en 52 idiomes les 24 hores del dia 365 dies a l'any. Les anomenades a este número no queden reflectides en la factura telefònica, si bé es recomana esborrar-la del registre dels telèfons mòbils.