EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

14:51 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcaldessa en funcions dona la benvinguda a la ciutat als més de 2.000 jugadors de 174 equips de quatre països que participen en esta edició, amb Sandra Paños d'ambaixadora

Tira a rodar la pilota de la 27a Costa Blanca Cup

06 juliol 2021
Echa a rodar el balón de la 27ª Costa Blanca Cup

La pilota de la 27a edició de la Costa Blanca Cup ja ha tirat a rodar. L'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera va acollir anit la cerimònia inaugural d'esta nova edició del torneig internacional referent del futbol base. Una cerimònia marcada pels protocols de seguretat sanitària i en el qual es va prescindir de l'habitual desfilada dels equips per a garantir l'entrada escalonada i ordenada d'esportistes i jugadors.

L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, que va seguir la cerimònia al costat de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, i membres de la Corporació, va donar la benvinguda a Benidorm als més de 2.000 jugadors i jugadores de 174 equips de quatre països que participen en esta edició.
Pellicer va assenyalar que els números d'esta 27a Costa Blanca evidència que el torneig "ha tornat amb ganes i molta força" després de l'aturada obligada del passat any per la pandèmia, i va augurar als participants "una experiència molt enriquidora" durant estos dies "practicant un esport que inculca valors com la companyonia, el treball en equip, el respecte i el sacrifici".

Després de reconéixer el treball dels entrenadors, "referent per als vostres equips", l'alcaldessa en funcions va recordar als jugadors i jugadors que "en este moment sou els millors ambaixadors de les vostres ciutats i països a Benidorm" i els va convidar a jugar "per a ser feliços".

Durant la gala es va projectar un vídeo de l'ambaixadora d'esta edició del torneig: Sandra Paños, portera de la selecció espanyola absoluta i guanyadora de la Champions League d'enguany amb l'FC Barcelona. A més, els assistents van gaudir de dos espectacles de ball, tancant-se la cerimònia amb el llançament d'un castell de focs artificials.

La competició de la 27a Costa Blanca Cup es dividix en tres categories: Masculina, Femenina i Inclusivament. Es juguen les modalitats futbol 8 (benjamí masculí i alevins masculí i femení) i futbol 11 (infantil, cadet i juvenil masculins i cadet i juvenil femenins). El torneig finalitzarà este divendres, dia 9. Els resultats del torneig es podran seguir en directe a través de la seua aplicació per a dispositius mòbils iOs i Android.