EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

02:01 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Atia Hoyo, Gonzalo Ballester, Valentina Belso i Pepe Andrés, ocupen les primeres posiciones

Amb la competició de vela infantil, el Nadal Nàutic de Benidorm arriben a la seua fi

10 gener 2022
Navidades Naúticas

La segona fase de la quarantena huitena edició del Nadal Nàutic de Vela organitzada pel Club Nàutic de Benidorm en col·laboració amb la Regidoria d'Esports i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, ha finalitzat amb la competició de Vela Infantil en aigües de la Badia.

Durant tot el cap de setmana, 110 regatistes de clubs de tot el territori valencià han disputat el torneig que és computable per a la confecció dels equips que representaran a la Comunitat Valenciana en les competicions nacionals.

En esta ocasió, la competició s'ha centrat en la classe Optimist B, en les categories Sub 11 i Sub 16, tant femenina com masculina. Atia Hoyo, del Real Club Nàutic de València, va aconseguir la primera posició en Sub 11 femení; Gonzalo Ballester, del Real Club Nàutic de Torrevella, en Sub 11 masculí.

En Sub 16 femení, es va alçar amb la victòria Valentina Belso, del Real Club Nàutic de Torrevella; i Pepe Andrés García, del Real Club Nàutic de València, en la masculina. Finalment, el trofeu de clubs Sailing Cuak també va ser per als de Torrevella.

Els regidors Aida García Mayor i Jaime Jesús Pérez han sigut els encarregats d'entregar els guardons als vencedors, al costat dels presidents de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i del president del Club Nàutic de Benidorm, Carlos Torrado i Jaume Samper.