EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

18:43 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Dotze participants pugnen per obtindre els 12.000 euros i el trofeu acreditatiu que atorga el programa

RTVE emet esta nit el programa especial 'MasterChef Iaios 2' gravat a Benidorm

10 gener 2022
Masterchef

Radiotelevisió Espanyola emetrà esta nit el programa especial 'MasterChef Iaios 2' que va ser gravat el mes d'octubre passat a Benidorm. Un programa rodat en l'emblemàtic mirador del Castell en el qual, per segon any consecutiu, es retia homenatge als majors.

Dotze participants van ser triats per a prendre part en este especial, que lliurava al guanyador un trofeu acreditatiu com a campió i 12.000 euros en metàl·lic. Els participants van estar acompanyats durant l'enregistrament pels cuiners Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, els qui van valorar els seus plats i van gaudir de la seua saviesa.

El programa, en esta segona edició, comptarà com a convidats amb Carmina Barris, Juanma Castaño i Teresa, sa mare, així com la guanyadora i la finalista de la primera edició de 'MasterChef Iaios', Guadalupe Fiñana i Aurelia Matallán.

Els aspirants rebran en el transcurs del programa la sorpresa d'amics i familiars, a més d'una representació de grans xefs com Ricard Camarena, Toño Pérez, Pepa Muñoz, Ramón Freixa, Pepe Solla, Fina Puigdelval, Martina Puigvert, Francis Paniego, Martín Berasategui i Juanjo López.

A l'enregistrament del programa va acudir l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, així com nombrosos representants de la societat civil de la ciutat.