EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

18:48 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'acte central de la XIX Setmana de l'Alzheimer tindrà lloc el dimecres 21 amb la lectura del manifest i la instal·lació de taules petitòries per tota la ciutat

AFA aposta per la investigació per a avançar en la lluita contra l'Alzheimer

19 setembre 2022
Gerolimpiadas’ en el Centro Municipal ‘Pepa Esperanza’.
Gerolimpiadas’ en el Centro Municipal ‘Pepa Esperanza’.

L'Associació de Familiars, Malalts i Col·laboradors d'Alzheimer, AFA Marina Baixa, celebra la seua denovena Setmana d'Alzheimer amb una atapeïda agenda d'activitats centrades hui en les 'Gerolimpiadas' en el Centre Municipal 'Pepa Esperanza'.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, i altres membres de la Corporació municipal, entre ells el diputat provincial José Ramón González de Zárate, han assistit este matí a la competició lúdica en la qual han intervingut associats i alumnes de 6é d'Educació Primària del CEIP el Murtal.

Les activitats organitzades per AFA amb motiu de l'efemèride, es van iniciar amb l'exposició 'Em dic, em crides' que fins al 15 de setembre s'ha pogut vore en l'Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament. El dimecres 14 va començar la Setmana de l'Alzheimer que culminarà el 21, Dia Mundial de l'Alzheimer amb la instal·lació de tres taules petitòries a Benidorm: carrer Albereda, carrer Tomás Ortuño i plaça de S. M. els Reis d'Espanya. A les 12.00 h del migdia tindrà lloc la lectura de un manifest a les portes de l'Ajuntament.

Enguany, la commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer advoca per fomentar la investigació per a avançar en la lluita contra la malaltia, missatge que AFA fa seu al mateix temps que recorda que, a Espanya, hi ha 1.200.000 persones afectades per la malaltia i més de 5.000.000 entre els qui la patixen i els seus familiars i cuidadors.