EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

14:05 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez reitera l'aposta de la ciutat «pel turisme de qualitat»

7 empreses de Benidorm obtenen el distintiu de qualitat SICTED per primera vegada i 6 el renoven

13 abril 2022
Distintivos SICTED.
Distintivos SICTED.

En un acte celebrat en l'edifici municipal El Torrejó, tretze empreses han rebut per primera vegada o renovat, de mans de l'alcalde, Toni Pérez, la distinció de qualitat del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) que atorga la Secretaria d'Estat de Turisme a través de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm.

En la seua intervenció després del lliurament de les distincions, Toni Pérez ha recalcat que estes no són "un reconeixement a l'atzar", sinó la recompensa "al treball" de les empreses i la seua "aposta clara per la millora constant de tot allò que fem i que oferim". L'alcalde ha incidit en què el turisme ha sigut "la indústria més danyada" durant la pandèmia, però que els confinaments i les restriccions a la mobilitat "no han sigut obstacle" perquè estes entitats deixaren de treballar i oferir els seus servicis.

El primer edil ha reiterat la seua aposta "pel turisme de qualitat" i ha posat l'accent que qui abogue per ell "ha de vindre a Benidorm a vore'l". Pérez ha reivindicat "l'esforç col·lectiu" de les empreses de la ciutat en l'obstinació per aconseguir que "Benidorm siga el que és".

El SICTED és un projecte, sorgit fa ara vint-i-dos anys, de millora de la qualitat en les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Entre els seus objectius perseguix homogeneïtzar el nivell de qualitat dels servicis que reben els turistes en un destí determinat.

El sistema oferix als servicis turístics adherits formació, assistència tècnica i grups de treball que desenvolupen propostes per a millorar la destinació i assolir un alt estàndard de qualitat. Així, les empreses i entitats que ho integren gaudixen del distintiu de Compromís de Qualitat Turística, de vigència biennal, i se sotmeten a una constant avaluació dels seus servicis per a poder renovar-ho.

A Espanya participen en el SICTED 239 destinacions turístiques, amb 9.750 empreses adherides i 6.076 que disposen del distintiu Compromís de Qualitat Turística. Benidorm compta amb 69 empreses distingides i 35 adherides.

En l'acte de hui han rebut el distintiu SICTED per primera vegada 2-Sleep Apartments-Estudios Benidorm, Hotel Belroy, Hotel Benidorm Plaza, Hotel Flash, Hotel Brasil, Hotel Los Álamos y Hotel Voramar. Així mateix, l'han renovat Autocares Grupo Benidorm Beniconnet Travel Agency, Hotel Don Pancho, Hotel Les Dunes Comodoro, Hotel RH Princesa i Hotel Rosamar.

Audios relacionados
#1 Corte de voz SICTED. Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
#2 Corte de voz SICTED. Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
#3 Corte de voz SICTED. Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
#4 Corte de voz SICTED. Toni Pérez
Audio file