EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

10:54 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Molt núvol

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria considera que amb este increment de plantilla, des de demà i fins al 19 d'abril, "podem atendre el gran volum de turistes que arriben a Benidorm"

Benidorm reforça la neteja viària per Setmana Santa amb més de 40 treballadors en tres torns

13 abril 2022
Limpieza Viaria. Refuerzo Semana Santa.

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Neteja Viària i en col·laboració amb l'empresa concessionària FCC, reforçarà el servei de neteja i recollida de residus durant el període de Setmana Santa. Este reforç es traduirà en un increment de més de 40 treballadors en la plantilla en tres torns de treball des de demà dijous 14 d'abril al dimarts 19, tots dos inclusivament.

En el torn de nit s'incrementarà un recol·lector de residus sòlids urbans amb una dotació de tres operaris, un conductor i dos peons de recollida. També hi haurà dos brigades més d'aigualeig amb quatre operaris, una cuba amb conductor i un peó d'aigualeig que actuaran en diversos punts de la ciutat.

Igualment, la brigada de dos operaris d'aigualeig manual reforçarà els treballs en el barri antic i en carrers cèntrics en les quals hi ha major concentració de turistes i recorreguts de processons. En este mateix torn de nit quatre peons de neteja viària reforçaran els recorreguts de nit "perquè apareguen les platges i tot el centre urbà net abans de les nou del matí" ha assenyalat el regidor José Ramón González de Zárate.

Quant al torn de dia, este es veurà reforçat amb dos netejadores hídriques d'aigua a pressió "per a arribar a totes les places i carrers per als vianants de la ciutat". Es reforçaran els recorreguts dels carrers Girona, Lepant, Eivissa i Mallorca on hi ha més quantitat d'hotels "per a tindre els carrers nets al més prompte possible". A més hi haurà reforços en el passeig de Ponent, tota la zona de la Cala, l'avinguda Vicente Pérez Devesa, Adolfo Suárez "i tots els carrers en la qual existisquen noves edificacions".

Finalment, el torn de vesprada també es veurà reforçat amb un recol·lector de recollida per als punts on hi ha contenidors de posar i treure i punts de recollida selectiva. Així mateix, hi haurà un reforç en la recollida de cartó porta a porta, un altre per al buidatge de papereres en tota la ciutat i un reforç en el repàs d'escombratge en el centre i platges. D'altra banda, una barredora amb operaris estarà en funcionament "per a totes les processons que se celebren a la ciutat".

González de Zárate ha explicat que "amb este servici podem atendre el gran volum de turistes que arriben a Benidorm en estos dies, així com a les processons, sense desatendre per això la resta de barris".

A més, ha precisat, "si algun veí vol col·laborar i té coneixement d'alguna incidència, pot telefonar a la Policia Local i ells traslladaran immediatament la incidència a Neteja Viària, els torns de guàrdia d'FCC o a qualsevol altre departament de l'Ajuntament".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 González de Zárate
Audio file