EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

12:57 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els estudiants de l'IES Bernat de Sarrià viatjaran al maig a França dins d'este mateix programa d'intercanvi

52 alumnes francesos de Secundària arriben a Benidorm en un nou projecte Erasmus

20 febrer 2023
Grupo estudiantes de Erasmus

Un grup de 52 estudiants francesos de primer a quart de Secundària han arribat a Benidorm per a estar tota la setmana en un programa d'intercanvi emmarcat en un nou projecte Erasmus. Els alumnes francesos, que acudiran a classe en l'IES Bernat de Sarrià fins divendres que ve mentre s'allotgen en cases de famílies locals, han tingut hui la seua jornada inicial en la qual han sigut rebuts pels responsables del centre, els seus nous companys i la regidora d'Educació, Maite Moreno.

En la presentació, que ha tingut lloc en la Sala d'actes de l'institut, l'edil els ha donat la benvinguda i els ha desitjat que s'emporten "la millor de les experiències" al mateix temps que els ha animat que "gaudisquen de la ciutat durant els dies que siguen ací". Un acte que ha servit a més perquè els alumnes francesos es presenten als seus nous companys.

L'IES Bernat de Sarrià ha aconseguit la concessió d'una acreditació Erasmus KA 120, un nou sistema d'acreditació que facilitarà la sol·licitud de subvencions per part de possibles beneficiaris en el marc del nou programa per al període 2021-2027, la qual cosa permetrà als alumnes del centre viatjar a l'estranger els pròxims anys.

En aqueix sentit, la regidora d'Educació ha avançat que els estudiants del Bernat de Sarrià viatjaran a França el mes vinent de maig per a completar una experiència similar a la que estan tenint els seus ara companys francesos.