EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

02:23 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

20 policies locals participen en un curs sobre la utilització preventiva del bastó extensible

20 policies locals participen en un curs sobre la utilització preventiva del bastó extensible

26 octubre 2021
20 policías locales participan en un curso sobre la utilización preventiva del bastón extensible

Organitzat pel Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB) en col·laboració amb les regidories de Seguretat Ciutadana i Esports, demà dimecres, al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, i durant tot el dia, s'ha programat el curs 'Ús del bastó extensible', dirigit a agents de la Policia Local.

En total s'han convocat 20 places, cobertes en la seua majoria per policies de Benidorm, amb una participació d'agents d'altres localitats de la Marina Baixa.

El bastó extensible policial és una defensa que consta de tres trams fabricats en acer aliat. Compta amb un mecanisme en l'empunyadura que permet desbloquejar aqueixes tres parts. A diferència de la defensa semirígida (la porra clàssica), té una menor grandària (26 cm plegat i 51 de màxima extensió), és més versàtil, fàcil de transportar, lleuger i discret.

La Policia Local de Benidorm ha incorporat recentment el bastó extensible al seu armament, si bé és preceptiu que els agents cursen amb antelació una formació sobre el seu ús. Per això, des de la direcció provincial del SPPLB, s'organitza l'acció formativa, amb la finalitat que "les plantilles Policia Local, com la de Benidorm, tinguen la formació adequada en l'ús d'esta eina incorporada a l'armament de dotació", ha assenyalat el vicepresident provincial del sindicat i president local, Francisco Ángel González.

El sindicalista ha precisat que "durant la jornada es tractaran aspectes teòrics i pràctics", abundant en "posicions corporals, passos tàctics, control, obertures i insercions". Francisco Ángel González també ha agraït "el compromís" dels agents locals que "han mostrat interés a participar en este curs, encara que té lloc fora de les seues jornades laborals".