EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

18:31 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han instal·lat als carrers més concorreguts i s'ha preferit els llocs amb ombra

16 Nous bancs de descans per als cementeris de Sant Jaume i Verge del Sofratge

28 gener 2021
16 Nous bancs de descans per als cementeris de Sant Jaume i Verge del Sofratge...

Els cementeris de Sant Jaume i Mare de Déu del Sofratge de Benidorm lluïxen 16 nous bancs de descans d'acer, que s'han instal·lat dins del pla de millora de les instal·lacions municipals que duu a terme la Regidoria de Cementeris que dirigix Ángela Llorca.

L'edil ha assenyalat que "són moltes persones que acudixen al fossar a cuidar i recordar als seus familiars i afins perduts. Encara que en el cementeri les distàncies no són excessivament llargues, a vegades, i sobretot els nostres majors, troben a faltar un lloc en el qual poder descansar una estona".

Per este motiu, l'Ajuntament va decidir el desembre passat adquirir les noves que ja estan en servici en Sant Jaume. "D'acer de planxa perforada –ha subratllat Ángela Llorca– amb pintura de polièster de color gris, perquè aguanten perfectament a l'aire lliure i així anem retirant a poc a poc els bancs de fusta i ferro forjat".

Si bé la necessitat d'este nou mobiliari urbà és "més evident" en època estival o a mesura que s'aproxima la festivitat de Tots els Sants, amb la seua instal·lació la Regidoria de Cementeris procura "facilitar l'ús del cementeri durant tot l'any per part dels veïns dotant-los de més servicis". Els bancs s'han emplaçat, preferentment en llocs amb ombra.