EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

19:42 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm serà protagonista del primer de tres documentals rodats per a l'Oficina Espanyola de Turisme de la Haia

La televisió holandesa s'interessa pel model de turisme sostenible de Benidorm

28 gener 2021
La televisió holandesa s'interessa pel model de turisme sostenible de Benidorm...

Un equip del programa 'Doe maar duurzaam', que podríem traduir com 'Fes-ho sostenible' de la televisió neerlandesa RTL Z, s'ha traslladat hui a Benidorm per a entrevistar la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao, i donar a conéixer al públic dels Països Baixos els esforços de la ciutat en matèria de sostenibilitat, medi ambient i destí intel·ligent.

'Doe Maar Duurzaam' és un programa informatiu que posa l'accent en les possibilitats d'un dia a dia més sostenible, buscant la complicitat dels seus espectadors. En esta ocasió, el canal està rodant a Espanya tres documentals per a l'Oficina Espanyola de Turisme a la Haia, el primer dels quals se centrarà en Benidorm com a Destinació Turística Intel·ligent.

Els periodistes del canal neerlandés s'han interessat per les múltiples iniciatives implementades a la ciutat que la convertixen en referent del turisme segur i sostenible, com posa de manifest la iniciativa 'New Travel, New Safe', desenvolupada en el projecte DTI+Segura, considerat allà on ha sigut presentat com un inspirador cas d'èxit.

En el documental es posa l'accent en la reducció de la contaminació, l'ús responsable de l'aigua, de l'energia i altres iniciatives que han convertit a Benidorm en una atractiva ciutat de vacances per al públic més preocupat pel medi ambient.