CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

08

13:26 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Molt núvol

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una delegació de ciutats brasileres s'interessa pel model de gestió del DTI en la Smart Office

25 novembre 2022
Smart Office del Ayuntamiento de Benidorm.

Una delegació de responsables turístics de ciutats brasileres s'ha interessat per conéixer de primera mà la Smart Office de Benidorm, com a referent de gestió en tractar-se de la primera Destinació Turística Intel·ligent (DTI) certificat del món. De la mà de l'entitat pública ICEX España Exportació i Inversions, la delegació brasilera va visitar ahir les instal·lacions al costat de la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao.

Durant la visita els representants de les ciutats de Curitiba, Florianópolis i Recife –capitals dels estats de Paraná, Santa Catarina i Pernambuco i que considerades ciutats 'smart'– van seguir de prop les explicacions sobre les eines tecnològiques que empra Benidorm i la seua aplicació turística, amb la finalitat d'avaluar la possible implantació de solucions similars en les seues destinacions.

Pel municipi de Curitiba, un dels centres econòmics més importants del Brasil, han participat en la visita Janaima Reatti, gerent de Turisme, i Guilherme Antonio Franco Zuchetti, assessor de Relacions Internacionals; mentre que des de Florianópolis s'ha desplaçat el superintendent municipal de Turisme i coordinador del projecte Florida DTI, Vinicius Lucca Filho. Recife, una de les principals regions turístiques del país, ha estat representada per Pâmela Alves, secretària de Turisme i Oci, i Paula Gouveia, gerent de Promoció Turística i Relacions Comercials. La delegació ha arribat a Benidom de la mà de Purificació Bautiste, del ICEX.