CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

05:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu per a 2023 és recuperar xifres i dades prepandèmia

El Patronat de la Fundació Visit Benidorm fa balanç de l'exercici: 209 accions en 20 països, assistint a 31 fires

25 novembre 2022
El Patronato de la Fundación Visit Benidorm hace balance del ejercicio: 209 acciones en 20 países, asistiendo a 31 ferias

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez ha presidit este matí la reunió ordinària del Patronat de la Fundació Visit Benidorm de la Comunitat Valenciana en la qual s'ha presentat l'informa d'accions i el pressupost per a 2023, analitzant-se el quadre de comandament gestió, el calendari de campanyes per convenis i mercats, el desglossament de les campanyes i el balanç de resultats.

En 2022 s'han realitzat 209 accions en 20 països assistint a 31 cites firals. S'han fet contactes específics amb 34 agents de viatge, 119 periodistes especialitzats i 42 influenciadors, aportant-se el seguiment de totes i cadascuna de les accions.

Així mateix, s'ha presentat el Pla Operatiu 2023 que contempla més de 200 accions en més d'una vintena de països treballant sobre una dotzena de productes i segments que contemplen cites firals, viatges de premsa, tallers de treball, col·laboracions, formació, màrqueting de carrer, exploracions, viatges de influenciadors i jornades inverses.

L'alcalde Toni Pérez, president de la Fundació, ha destacat "la gran faena desenvolupada al llarg de l'any" i "les perspectives positives amb les quals s'ha treballat el pla operatiu". Pérez ha assenyalat que "l'objectiu per a 2023 és recuperar les xifres i dades prepandèmia".

Per a dur a terme este Pla s'ha confeccionat un pressupost "lleugerament superior al milió huit-cents mil euros", va assenyalar l'alcalde, i que "també inclou l'aportació en espècie de les campanyes amb operadors turístics". Pérez ha assenyalat la necessitat d'este pressupost, superior en 200.000 euros al pressupost d'enguany per "les noves accions de promoció en segments i mercats específics", destacant les que s'emprendran en els mercats nacional i britànic. L'alcalde ha destacat el compromís econòmic de Turisme de la Generalitat amb la Fundació.

Abans de finalitzar la reunió ordinària, tenint en compte de l'imminent relleu en la direcció d'HOSBEC, l'alcalde de Benidorm Toni Pérez ha tingut unes paraules d'agraïment "per la seua labor i implicació" envers Toni Mayor, qui ha recordat els inicis de la Fundació i l'empenyiment de l'Ajuntament i Hosbec "en una realitat ja consolidada". Va demanar Major sumar patrons a la Fundació, desitjant èxits futurs en un missatge de futur i esperança.