CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

14:03 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita tindrà lloc el 24 de març i s'espera l'assistència de 450 persones entre comandaments i oficials

Benidorm tornarà a ser seu de la II Trobada d'Oficials de Policia Local de la Comunitat Valenciana

25 novembre 2022
II Encuentro Oficiales de la Policía Local de la Comunidad Valenciana.

Benidorm acollirà la II Trobada d'Oficials de Policia Local de la Comunitat Valenciana que se celebrarà el pròxim 24 de març. La ciutat tornarà a albergar este congrés que reunirà més de 450 oficials i comandaments del cos, i que es desenvoluparà en el Centre Cultural.

Esta segona Trobada ha sigut presentat este matí a l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, el comissari principal de la Policia Local de Benidorm, Juan Fuertes, i membres del comité organitzador.

L'alcalde ha destacat en la seua intervenció "l'honor" que suposa per a la ciutat ser seu d'esta trobada de policies locals i ha destacat la "percepció de seguretat" que es té a Benidorm gràcies a la labor de la Policia Local. "Està entre els valors més alts assenyalats pels nostres turistes per damunt del clima i les nostres platges" ha indicat. Pérez també ha ressaltat el "compromís" de l'Ajuntament "amb la formació dels agents i la plantilla de la Policia Local".

Antonio Ortega, membre del comité organitzador del congrés, ha recordat que la primera trobada celebrada al març d'enguany "va ser tot un èxit amb la participació de més de 250 agents i comandaments" i ha fet èmfasis en la "gran qualitat" del programa elaborat "amb ponents molt difícils d'aconseguir". "Serà una jornada formativa homologada per l'IVASPE, però també una jornada lúdica per a gaudir de Benidorm".

El congrés començarà amb l'obertura del mateix per part de l'alcalde i donarà pas a les primeres ponències. La primera d'elles, a càrrec de Francesc Guillén, professor de Dret Constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona, versarà sobre 'Models de Policia; un escenari canviant'. Li seguirà la intervenció de Cèsar August Zaragoza, comissari principal d'Elx, que parlarà sobre la 'Situació actual de les Policies Locals respecte a la Seguretat Pública'.

A les 12.00 del migdia començarà una taula redona amb la participació de tres magistrats del Tribunal Suprem; Antonio del Moral, Susana Polo i Vicente Magro, que parlaran d'assumptes com a 'Qüestions pràctiques sobre el delicte de furt. La multireincidència', 'El greu problema de l'ocupació d'immobles a Espanya. Solucions' i 'Tolerància zero davant l'increment a Espanya dels delictes d'odi i la discriminació'.

A la vesprada se celebraran altres dos ponències. A les 17 hores el comandament del GEO, Juan Cadenas, parlarà sobre 'La reacció enfront de situacions límit on es posa en risc la vida' i a les 18.30 el magistrat del Tribunal Suprem Julián Sánchez-Melgar ho farà sobre 'La violència de gènere: un greu problema social'.

Les conferències i taules redones estaran moderades per dones policies de la Comunitat Valenciana: Eva Llopis (Gandia), Isabel Almarcha (Rojals), Ana María García (Teulada) i Paula Fajardo (Almassora).

La presentació l'ha tancada l'alcalde Toni Pérez, qui ha animat als policies locals de la Comunitat Valenciana "a inscriure's i fer-ho prompte perquè s'esgotaran les places" i ha afirmat que "posarem la ciutat a la disposició de l'esdeveniment".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Antonio Ortega
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Antonio Ortega
Audio file