CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El termini per a la sol·licitud estarà obert fins al pròxim 29 de novembre i l'adjudicació es farà per ordre d'entrada de les peticions en el registre

Mobilitat torna a llançar 80 abonaments trimestrals per al pàrquing municipal de l'Aigüera

24 novembre 2023
Movilidad vuelve a lanzar 80 abonos trimestrales para el parking municipal de l’Aigüera

L'Ajuntament de Benidorm tornarà a assignar 80 abonaments per a vehicles tipus turisme en l'aparcament públic municipal de l'Aigüera per al trimestre que comprén els mesos de desembre, gener i febrer. El termini per a la sol·licitud d'estos abonaments ja està operatiu i es mantindrà obert fins dimecres que ve, 29 de novembre.

Així ho ha donat a conéixer el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz, qui ha indicat que, com en ocasions anteriors, "els abonaments s'assignaran per ordre d'entrada en el registre a aquells sol·licitants que complisquen els requisits exigits fins a aconseguir el nombre d'abonaments oferit".

Les bases per a l'assignació d'estos abonaments d'estacionament indiquen que s'admetrà en condicions d'igualtat a totes les persones que sol·liciten un abonament d'acord amb els requisits exigits. En eixe sentit, per a optar a un abonament de 24 hores des de l'1 de desembre de 2023 al 29 de febrer de 2024, es necessita ser titular d'un vehicle tipus turisme. També podran optar a bonificació de l'abonament els ciutadans titulars de la targeta Resident.

La presentació de les sol·licituds haurà de realitzar-se en el termini establit presencialment en el registre general de l'Ajuntament (de 9 a 14 hores) o utilitzant el Registre Electrònic dirigit a la Regidoria d'Espai Públic en l'adreça web https://sede.benidorm.org/eadmin/sede.do

Els sol·licitants hauran d'aportar la sol·licitud de l'abonament en l'aparcament públic subterrani l'Aigüera i hauran d'indicar si complixen les condicions per a la bonificació per resident.

L'Ajuntament serà l'encarregat de verificar el compliment dels requisits i establirà l'ordre de prelació. Després remetrà el llistat definitiu de sol·licituds per a l'emissió dels abonaments a l'empresa que realitza el manteniment i col·labora en la gestió d'este servici.

En estes sol·licituds hauran de constar les dades d'identificació del peticionari (nom, cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic i domicili), i el model i matrícula del vehicle. Únicament es podrà sol·licitar un abonament per a una matrícula per registre i només podrà estacionar, exclusivament, el vehicle indicat en la sol·licitud. L'estimació de la sol·licitud es comunicarà via telefònica o SMS al número de telèfon presentat.

El preu estipulat per a este abonament 24 hores trimestral serà de 254,35 euros mentre que el preu bonificat per als titulars de la targeta Resident serà de 160,47 euros. El termini per a efectuar el pagament serà de cinc dies naturals des de la comunicació de l'estimació de la sol·licitud.

També s'aclarix que la contractació d'un abonament no implica la reserva de plaça pel que l'abonat podrà aparcar el seu vehicle en qualsevol que estiga disponible.

Tampoc atorga preferència d'entrada a l'aparcament si hi haguera altres vehicles esperant amb anterioritat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha reiterat que "continuem avançant en la política de mobilitat i en l'esforç per a facilitar l'aparcament en proximitat" i ha recalcat sobre este tema que es tracta d'"abonaments amb facilitats econòmiques per als titulars de la targeta Resident". En opinió del primer edil el treball de l'Ajuntament "no és només recuperar el carrer per als vianants, sinó també aportar solucions, com ho són eixes més de 8.000 places en 40 aparcaments dissuasius creades en esta administració, al que sumem la gestió del pàrquing de l'Aigüera i el llançament d'estos abonaments".

Finalment, Pérez ha precisat que l'emissió i posada en marxa d'estos abonaments "naix de l'escolta activa amb els residents, als quals els donem més facilitats per a accedir i per a estacionar el seu vehicle". El primer edil ha considerat que les tarifes dels abonaments "són molt interessants, especialment per als veïns en el centre de la ciutat" i ha destacat les millores i novetats que s'han implantat en esta nova fase de gestió de l'aparcament públic "com la instal·lació de més càmeres de vigilància, el sistema de guiat de trànsit i de localització de places lliures, places amb càrrega per a vehicles elèctrics, per a vehicles amb remolcs o places més àmplies dirigides a vehicles familiars amb carrets de xiquets, entre altres".