CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

17:37 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En el certamen participen al voltant de 4.500 'darders', si bé seran més de 10.000 les persones que es desplacen a la ciutat per a acompanyar-los i seguir la competició

El Palau l'Illa de Benidorm acull este cap de setmana el Campionat Nacional i Internacional de Dards Electrònics

24 novembre 2023
El Palau l’Illa de Benidorm acoge este fin de semana el Campeonato Nacional e Internacional de Dardos Electrónicos

El Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acull este cap de setmana el Campionat Nacional i Internacional de Dards Electrònics que organitza la Bullshooter Dart Federation, en col·laboració amb la Regidoria d'Esports del Consistori benidormer. L'edil de l'àrea, Javier Jordá, ha traslladat que esta competició, que cada any tria Benidorm com a seu, reunirà més de 4.500 'darders', si bé al llarg del cap de setmana el campionat mobilitzarà a més de 10.000 persones, entre participants, familiars i amics, per a gaudir de la competició.

El regidor d'Esports ha destacat, igualment, que es tracta d'un esdeveniment "amb un important impacte econòmic a la ciutat, per l'alt nombre de participants i pernoctacions i perquè se celebra el mes de novembre", en un període fora de temporada alta i on "esdeveniments com este aporten públic i ingressos tant als hotels com a la resta del teixit econòmic de la nostra localitat".

"Els mateixos organitzadors reconeixen que són els participants els que volen que este campionat siga a Benidorm, perquè ací troben un clima excel·lent, uns hotels de gran qualitat i unes possibilitats d'oci i diversió que en qualsevol altre lloc és molt difícil trobar en esta època de l'any, mostrant una gran fidelitat amb la ciutat", ha recalcat Jordá.

La competició va començar ahir, dijous 23, amb el Campionat Individual Criquet. Hui, divendres, serà el torn del torneig per Equips i per Parelles Criquet, mentre que demà, dissabte 25, serà el torn per al Nacional per Equips i Pareja – DYP (Cecs) Criquet. Finalment, el diumenge 26 serà el moment de la Gran Final Internacional i el Nacional per Equips, estant prevista la cerimònia de clausura i lliurament de trofeus entorn de les 12.30 hores.

Els amants d'este esport poden trobar els resultats de les diferents categories i competicions en la web www.tododardos.com.