CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

12:24 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El nou reconeixement ajuda a les destinacions espanyols a la integració dels ODS del mil·lenni

Les oficines de Turisme de Benidorm renoven la 'Q' de Qualitat i aconseguixen per primera vegada el segell de Sostenibilitat de l'ICTE

24 novembre 2023
Las oficinas de Turismo de Benidorm renuevan la ‘Q’ de Calidad y logran por primera vez el sello de Sostenibilidad del ICTE

Les oficines de Turisme de Benidorm han renovat les certificacions Q de Qualitat Turística i Safe Tourism. Esta marca de garantia de Qualitat Turística és una marca espanyola, reconeguda a tot el món, que es dirigix a la certificació voluntària de la qualitat dels serveis turístics. La marca certifica la qualitat en la gestió, serveis i infraestructures de les organitzacions turístiques.

Per a aconseguir-la, una organització turística ha d'evidenciar el compliment dels requisits tècnics que dicta la seua corresponent norma i ha d'implementar un sistema de gestió orientat al servei al client i en millora contínua.

A més, les oficines de Turisme de la ciutat, també han obtingut per primera vegada el segell 'S' de Sostenibilitat Turística que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística d'Espanya (ICTE).

Esta nova certificació ha sigut implementada per l'ICTE per a ajudar als establiments, empreses i destins d'Espanya en la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) del mil·lenni.

En eixe sentit, els ODS en els quals treballen les Oficines de Turisme de Benidorm són: el número 8, relatiu al treball decent i creixement econòmic; el número 9, sobre indústria, innovació i infraestructures; el número 11, relatiu a ciutats i comunitats sostenibles; el número 12, sobre producció i consum responsables; i el número 14, relatiu a la vida submarina.