CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

17:35 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pagament correspon a la mensualitat de novembre i inclourà les quantitats d'octubre en concepte d'endarreriments

Benidorm aprova aplicar en la pròxima nòmina la carrera professional dels treballadors municipals

24 novembre 2023
Ayuntamiento de Benidorm

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat este matí abonar en la pròxima nòmina del mes de novembre que percebran els treballadors municipals el pagament de la carrera professional. Este pagament correspon a la mensualitat de novembre, encara que en esta nòmina també se li afegirà la d'octubre en concepte d'endarreriments.

L'abonament de la carrera professional dels funcionaris deriva d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que obligava a l'inici dels tràmits legals per a l'aprovació de les normes reglamentàries per a establir un sistema de graus de desenvolupament professional.

A l'agost d'enguany l'Ajuntament va aprovar en ple el Reglament pel qual s'articulava l'avaluació de l'acompliment i rendiment i carrera professional horitzontal del personal de l'Ajuntament, un text que va ser publicat al setembre en el BOP.

Així, el 27 de setembre es va realitzar la convocatòria del procés extraordinari d'accés a la carrera professional i es va obrir el termini per a la presentació de sol·licituds, que es va resoldre de manera provisional el passat 10 de novembre.

Després de l'aprovació hui per la Junta de Govern Local, el primer pagament s'inclourà en la nòmina de novembre. En eixe sentit, la regidora de recursos Humans, Ana Soliveres, ha recordat que "esta mesura esdevé d'un acord plenari" i ha destacat que "Benidorm és dels pocs ajuntaments que ha complit amb l'aplicació de la carrera professional horitzontal dels seus treballadors. No n'hi ha molts que puguen dir que han fet estos deures". El muntant global de la carrera professional representa un increment en el capítol de Personal enguany d'1.177.222 euros.

La carrera horitzontal suposa el reconeixement individualitzat del desenvolupament professional aconseguit pel personal funcionari de carrera a conseqüència de la valoració de la seua trajectòria i actuació professional, de la qualitat dels treballs fets, dels coneixements adquirits i del resultat de l'avaluació de l'acompliment, així com d'aquells altres mèrits i aptituds que puguen establir-se reglamentàriament per raó de l'especificitat de la funció desenvolupada i de l'experiència adquirida.