CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

13:28 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Secretaria d'Estat de Turisme l'ha reconegut en els seus premis anuals, en la categoria que posa en valor l'esforç en la coordinació i implantació del projecte de qualitat

L'equip gestor SICTED de Benidorm, entre els millors del país

25 gener 2024
La Secretaría de Estado de Turismo reconoce al equipo gestor SICTED de Benidorm entre los mejores del país.
La Secretaría de Estado de Turismo reconoce al equipo gestor SICTED de Benidorm entre los mejores del país.

L'equip encarregat de gestionar la coordinació i implantació del projecte SICTED de qualitat a Benidorm és un dels millors del país. Així ho ha reconegut la Secretaria d'Estat de Turisme, que li ha atorgat el segon premi en la categoria de 'Millor Equip Gestor SICTED' en la 14a edició dels seus guardons anuals. L'alcalde, Toni Pérez, ha recollit hui este premi durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, en un acte organitzat conjuntament per la Secretaria d'Estat de Turisme i per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Amb este premi, des de la Secretaria d'Estat posa en valor l'esforç en la coordinació, implantació i desplegament del projecte de qualitat fet per l'equip gestor de Benidorm, format per personal de la Regidoria de Turisme, que dirigix el mateix alcalde. També es reconeix la difusió que es realitza del projecte, així com la implicació en el seu manteniment i evolució.

L'alcalde, Toni Pérez, ha assenyalat que "este premi ve a avalar i reconéixer el compromís de Benidorm i el seu sector turístic amb la qualitat com a base per a la millora constant de l'experiència del turista en la nostra destinació". De fet, hui dia, 76 empreses i serveis turístics de la ciutat compten amb este distintiu de qualitat, incloses les platges i l'oficina central de turisme, mentre que per a este 2024 s'han adherit altres 16 organismes i empreses turístiques locals per a formar part d'esta xarxa.